ärligt talat..

25.10.2016 kl. 18:05

Efterfrågan var stor, och jag gillar inte att göra folk besvikna, så här är mitt första inlägg.

 

Fias skriver blogg. (what.)

Det kommer inte att vara en blogg med visst tema, utan mera en "lifvet som det är, inga filter". Hela vardagen.

Inspirationskällor till denna blogg är instagramgudinnan Celeste Barber (@celestebarber). Vet ni, hon som gör en egen version av kändisars förfinade instagrambilder. Brilliant! Vilken kvinna. En annan inspirationskälla är Mia Skäringer. Äkta, ärligt och no filter.


Alla som känner mig vet att jag lever för social media. Jag älskar att ha koll på allt och jag är inte blyg att lägga ut bilder på mitt IG konto eller skriva nåt om mig på Facebook. Det kanske är lite förfinat, glammigt och felvisande till viss mån för man lägger ju bara ut det som ser bra ut? Eller va?

Men jag e int' blyg. Alla verkar ha en bild av mig som sprallig, glad och jävla positiv hela året runt. Jo, 80% av min vardag, in public - på social media, är jag det. 

Men det är 1 bild, en sekund, en stund av 24 h. 

Från och med nu skall jag säga som det är, och berätta mina ups n' downs, misstag, lyckorus, FUMMEL, kärlek, hjärtekross, celluliter, gäddhäng, matvanor, matOvanor, ångest, studier, förhållanden, synpunkter, musik, stress & allt som ryms emellan mina öron. Vilket är överraskande mycket. 

 

Detta var mitt första inlägg. En sorts inledning (fancy). 

 

 

To be continued... until next time.

(lär behöva lite tid att fatta hur man kan fixa designen)

 

 

 

 

 

 

fiauster

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com