det går inte alltid som på strömsö

03.11.2016 kl. 11:48

 

Vet ni den där känslan av total paralysering och allt står still?

Det har varit mitt år. inte hela året, inte varje dag, men i stort sett hela året.

Jag har tidigare varit ganska duktig på att skuffa motgångarna åt sidan och inte låtit dem påverka mig negativt. Men ibland kommer det ett skede i livet då det bara blir för tugnt. Ingen motivation för någonting och allt man gör, blir fel.

det har gått 307 dagar av detta år. Trehundrasju dagar som är fyllda med glädje, sorg, besvikelse, lycka, spänning och ångest.

det är 59 dagar kvar till 2017. Jag tror jag aldrig har väntat på ett nytt år så mycket som nu. För det ger mig hopp. Hopp om att det fan inte kan bli värre än 2016.

Jag ser framför mig hur klockan slår 00.01 den första januari 2017 och alla  bekymmer försvinner - allt blir bra. Eller?


för trehundrasju dagar sedan var jag en positiv person 24/7. allt gick att vända till något positivt. allt hade en mening. jag var glad.

den versionen av mig har försvunnit. jag har ingen aning vad som hände. det känns som jag lämnade henne i Skottland, för sen jag kom hem därifrån har allt förändrats.

Jag har förändrats.


Men positiva fia MÅSTE vara här någonstans! Hon är bara täckt av en massa tunga motgångar och har svårt att hitta fram. Men jag ser glimtar av henne ibland.

Idag är inte en sån dag. Jag märker hur andra påverkas av att hon är borta. Vilket gör mig ännu mer stressad över att jag inte hittar henne. Suck.

 


Nu tänker jag börja följa ett råd som jag engång fick.

"Ibland måste man tänka mer på sig själv än andra"

Just då tyckte jag det var löjligt sagt, för man ska ju tänka på andra och inte var egoist. Men nu förstår jag. Jag måste börja följa mina egna råd. För att ta hand om andra måste man ta hand om sig själv, har jag alltid sagt, och just nu har det varit brist på just DET.

Mer kärlek till mig, så kan jag ge mer kärlek.

Jag har 1416 timmar på mig att tänka mer positivt ännu i år. Allt tar tid, och tid är precis vad jag har.

Man kan inte vara bra på allting direkt - det är okej att misslyckas ibland. Så även om dagens tent gick åt skogen, så vet jag att jag pluggar mera till nästa gång. Same goes for everything else.

 

Ibland måste man få andas ut och känna efter.

Shake it off - det finns alltid omtent

 

Så nu önskar jag er en otroligt bra helg. Ta hand om varandra och er själva.

 

 

Peace.

 

 

 

*alla problem är mina - hur små de än verkar för dig.


 

 

 

 

fiauster

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com