rose colored glasses

12.12.2016 kl. 17:30
Seeing the world or past events as only pleasant and happy.

 

inblick i framtiden: crazy cat lady. 

 

När man äntligen hittat någon som man trodde att var precis det man ville ha,  så visar det sig att timingen är totalt fel, och det bara inte funkar. Varför är det så? 

Jag har ju hittat någon som är kärleksfull, omtänksam, snygg, cool. Men det är DET som fattas. Inget pirr. Ingen spänning. Jag känner mig irriterad på mig själv, på honom, på situationen. Det känns bekant. Har varit här förut.

Bekvämt. 

Det sägs att gräset alltid är grönare på andra sidan. Så, kommer jag alltid att leta efter fel och brister och aldrig känna mig nöjd? Är det mig det är fel på? Behöver jag faktist en massa spelas och känslan av osäkerhet för att falla hårt? För jag jämnför den känslan jag hade, med den som nu inte finns. Otroligt utmattande. 

 

"They share an uncomplicated, loving relationship, which initially confuses Carrie, as she had become used to the stresses of dating Mr. Big. She begins to feel trapped and cannot shake off Mr. Big's presence in her life" - Sex and the city

Om man byter ut loving relationship till likable dating och feeling trapped till feeling annoyed, då är det - on point.

Men varför kändes det så bra först? Hur vände det mitt i? 

Det ska inte kännas så jävla komplicerat efter en så kort tid. Den här perioden av ett nytt förhållande ska vara pirrigt, mysigt, spännande, kan int sluta röra varandra & se på varandra. Jag känner mig som en känslolös bitch.

För det är inte hans fel. Det ligger mellan mina öron. Börjar kännas riktigt tugnt att vara jag.


Jag behöver tid. Tid för mig själv. Tid att studera, jobba, leva för mig själv & ta reda på vad jag behöver. Det var ju min plan från första början. 

För jag kan inte tvinga mig själv att känna någonting som inte finns. Hur mycket jag än vill och hur söt han må vara. 

 

Eller? Är jag totalt fucked up? Most likely.


 

emotional hell
Kommentarer (1)
Vi gillar dig oavsett vad du gör :)
T412.12.16 kl. 23:09

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com