tolv frågor till filosofia

18.12.2016 kl. 14:28

Nu har jag bloggat i ungefär tre månader. Måste ärligt säga att det har räddat mig på något vis. Jag har upptäckt att jag verkligen gillar att skriva, och att jag är ganska bra på det. Har alltid trott att min enda talang är att äta, men tammisjutton! Den respons och uppskattning jag fått, var absolut inte det jag tänkte när jag började. Det är fint!

 

Jag har inte riktigt presenterat mig ordentligt här, så nu tänkte jag att jag sku måsta introducer' (eKnäs) mig.  Frågorna är ställda av mina vänner i random ordning. So here it goes;

 

Namn, ålder och ort?

Jag heter Sofia K Johansson (K för King. eller Kristine.) är 27 men feels like 17 och bor i Åbo. 

Varför blogg?

Varför inte? Näe, men jag har allt för mycket på hjärtat som jag behöver få ut emellan åt. Tycker det är skönt att skriva ner exakt hur jag tänker, gör & tycker! För det uppstår allt för mycket spekulationer om andras liv i dagens läge, så hellre att ni får läsa om det från mig! Mer ärligt blir int' det. Eller va?

Hur skulle du beskriva dig själv?

Empatisk, extremt rolig och allt för självkritisk. 

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Extremt rolig, allt för snäll, hyperkänslig och glad.

Vad skulle du göra om du skulle vara kille för en dag?

Ha manbun. Skägg. Pissa ute. Göra helikoptern. Ha sex. Påka med otroligt cheesyga lines. Be någon sparka mig mellan benen för att se hur ont det gör. Se hur hjärnan funkar. 

Tre saker som irriterar dig

  1. min brist på självdisciplin
  2. förhastade slutsatser
  3. russin i bullar. because why?

Nämn en egenskap du uppskattar hos andra

Genuinitet. Att våga vara sig själv. 

Vad är din favorit sysselsättning?

Förutom att äta? Musik. Jag har alltid musik i öronen när jag är hemma, i gymmet, tåget, bussen eller när jag går. Lägger gärna pengar på konserter, för live musik är GULD. Tycker om att sjunga (ensam, hemma, i duschen, på gatan när jag går). Nån dag vill jag testa på att sjunga på en open mic night någonstans men måste växa lite balls först. 

Var ser du dig själv om fem år?

Det här ändras ganska ofta, för jag har ingen aning, Men just nu, efter den här helgen så ser jag mig själv i en vindsvåning i Kronohagen som jag köpt med min 81 miljoners eurojackpot vinst. Jag har öppnat ett privat specialpedagogiskt dagis med alla stöd som behövs medans jag också lyckats inom humorbranschen. Jag äter på stan varje dag, och får betalt för det. Har också en man som troligen jobbar inom restuaruangbranchen. Becuse food. Har tre hundar. En PT och är bästa vän med Yoga Girl. 

Eller så kanske jag ser sen. Det enda jag vet säkert är att jag hoppeligen blev färdig socionom och har hälsan i behåll. Kanske.

Hurudan är du som person?

Jag är en drömmare. Tänker alltid på hur det skulle kunna vara. Det är en ganska jobbig sak att göra, för det gör det svårare att möta verkligheten. Men har nu på senaste blivit mera realistisk. Jag sätter ofta andra före mig och är ibland för snäll. Jag pratar däremot massor om mig själv och söker bekräftelse, men är ingen attention-whore. Jag vill vara super hälsosam och positiv, men misslyckas all som oftast. (ätit en halv fazers blå platta i skrivandets stund). Jag har bra humor och får människor att skratta. Ofta åt mig. Jag ser mig själv som en bra person med hjärtat på rätt ställe. 

Typ.

Vad skall du göra idag?

Klockan är 15.35 just nu. Ligger ännu i pyjamas. Det är söndag. Känns som att det inte händer så mycket mer. Lite överanalysera kanske? Gråta över alla pengar jag bränt under veckoslutet. Även om jag vann 7.50€ på lotto.

Om du skulle få vara någon för en dag, vem skulle det vara?

James Corden. Han måste vara den coolaste människan och ha världens coolaste jobb. I could do that! Alltså tänk - The Late Late Show with Sofia. Sounds like a hit! 


 

Så, här var 12 frågor till Filosofia. Finns det något annat ni funderar om mig så är det bara att fråga. SHOOT!

 

 

fiauster
Kommentarer (1)
Fiint!
Grön10.05.17 kl. 21:29
Thank you!
11.05.17 13:14

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com