ghost

30.12.2016 kl. 19:46

New number, who this?

Den smyger sig på utan förvarning. Mitt under en fantastisk dag kan ensamheten dyka upp från ingenstans och dra ner en till det absoluta djupet. 

Man kan känna sig som en fri, stark och öppen person i en sekund. Singel. Solo. Självständig. 

Har alla möjligheter i världen att göra vad man vill, var man vill och bara för sin egen skull. Medans i nästa sekund känna sig ensam, isolerad, tom och totalt clueless. En känsla av att någonting stort fattas i ens liv. Men man kan inte sätta fingret på vad det är. 

Det är svårt att hantera sina tankar då känslan av ensamhet smyger på. Tanken av "what if", "tänk om" och "men om jag gjorde saker annorlunda". Man lockas av att kontakta ett spöke från förr. Skriva till ett ex. Höra av sig till en vän man brutit kontakten med. Man glömmer orsaken varför kontakten avbröts. Man minns endast de goda stunderna och förträngt de sämre.

Man ser det med rose coloured glasses

Man lockas av de bekanta och trygga känslor man får inom sig. Scenarion av att få luta sitt huvud på en persons bröst, få krama och känna en bekant doft. Trygghetskänsla. Känslan att komma hem. Men man vet att känslorna inte är ömsesidiga. Hur mycket man än skulle önska. It ain't that easy. 

Så, hur kan man vända bort ensamheten? Hur kan man flaxa bort alla oönskade tankar man vet inte kan bli till verklighet? Hur gör man för att överkomma den plötsliga attacken? 

 

Ta in. Känn efter. Acceptera. Släpp ut.  

 

Ät en påse chips med ranch dip & fokusera på dina mål. Skriv ner. Ring en vän. Ät lite choklad. Fantisera om en resa och eventuellt BOKA. Se på Jane The Virgin. Må lite illa av vad du precis åt, släpp en fis och fortsätt äta. För du är en independent woman och kan göra vad fan du vill. RIGHT?


MICROPHONE DROP.

sofia
Kommentarer (2)
Må ditt nya år bli tusenfalt bättre än det gångna året! Thumbs upp!
tina 01.01.17 kl. 13:34
ÄÄh du skriver så jäkla spot on!
Andas01.01.17 kl. 18:37

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com