wanna share the forbidden fruit?

08.01.2017 kl. 12:47

 

 


Människor. Vi är en otroligt faschinerande art. Hur vi fungerar och agerar är totalt ofattbart. Speciellt när det gäller relationer av alla de slag.

Bad boy syndromen - den finns. Kvinnor suktar efter män som egentligen inte är bra för en. Men jag har googlat, och det finns en föklaring. Det ligger i vår natur. Inte i allas natur, men de flesta människor dras till förbjuden frukt.

Carrie & Mr. Big/Aleksandr Petrovsky - Bad boys. Resten av brudarna godkände egentligen ingen av dom, men ändå dras Carrie till dem. Men till slut blev det mr. BIG.

VOILÁ - happy endning-ish.

Det eviga dilemmat i ett förhållande handlar ofta om ens vänner godkänner ens partner. Varför är det så viktigt? Det är ju DU som skall leva med personen, inte dina vänner. Visst? Ja kanske någon lördagkväll i året men, summa summarum är det du som skall se på honom. Men ändå är det A och O om kompisen höjer eller sänker.

Men visst är det underligt hur det kan påverka hur man känner för personen i fråga? Det kan vara en dealbreaker för många. Om ens squad inte faller för ens nya, är det lika bra att dumpa, eller?

Personligen har det motsatt effekt. Ju mer mina vänner och familj gillar killen, ju mer drar jag mig undan. Det är som om mina känslor tvinar bort och det inte är lika spännande. Men om han inte godkänns av folket till 100% och taggarna kommer ut - då ökar mina känslor och attraktionen blir starkare. Varför är det så?

Gäller allting i livet i princip. Man vill ha vad man inte kan få, man vill äta kakan fast man inte borde - Man vill helt enkelt ha saker som man vet att inte är bra för en. Låter ju hälsosamt. Lifvet är ett mysterium, men den här nöten måste knäckas för det är otroligt utmattande att leva så här. Eller hur?

 

Men lite tråkigt är det ju om allting bara skulle flyta på som på Strömsö. Kind of.

Känslorna kanske ökar och blir starkare ju mer man arbetar för det. Samma gäller det mesta man gör. Ju mer energi man lägger på ett projekt så bättre känns det när man lyckas! Eller hur?

EUFORIA


 

kan väl konstatera att en är ganska fucked up och crazy cat lady ser mer och mer verkligt ut inom 10 års radie.
sofia
Kommentarer (1)
Alltså spot on!
Maria08.01.17 kl. 19:57

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com