when in doubt, swipe left - or sign out

20.01.2017 kl. 17:09
20012017
vita dagar: 20/100
läget: mediokert

A moment of weakness.

En stund av svaghet är när man smakar på kakan fast man är på diet, man röker en cigarett fast man borde har slutat, man beställer hem nya skor fast man inte har råd & man skickar ett mess till den som man borde skita i. Men just i den stunden, den sekunden - känns det som en jävligt bra idé.

Kanske man har lite tråkigt, är lite rastlös eller vill bara testa sina gränser - men sekunden efter man gjort valet känns oftast som en besvikelse. Man ångrar sitt val, man hackar ner på sig själv och tycker man är misslyckad och svag. Vad ska alla andra tycka nu när man inte har kunnat hålla det man lovat? Ser dom ner på en? Skrattar dom? Hånar de en? Kommer man någonsin att bli tagen på allvar igen?

 

I have a confession to make..

 

I ett svagt, uttråkat ögonblick gjorde jag valet att ladda ner TINDER pånytt. Jag vet, weak ass choice. Men kände mig lite rastlös och behövde lite bekräftelse. Plus att mina vänner som är i parrelationer tycker att det är "jännä" att följa med vem man stöter på. För visst är det underhållande ibland, för det finns nog en massa roliga typer i vårt land. 

Vad jag upptäckte på mina dryga 48 h uppkopplad på appen var att det verkligen inte är något för mig. Jag märkte hur stressnivån höjde av bara tanken att eventuellt måsta träffa någon. Jag är mer av en old-school kvinna som föredrar attraktion i första ögonkastet - LIVE - än attraktion vid första svepet till höger. 

Visst finns det en thrill i när det blir en match, men sen då? Vem skriver först? Vad skriver man? Är han dryg? Vad är han ute efter? Tänk om han är kortare än mig, hur frågar man det på ett graciöst sätt? 

Men känslan av att träffa någon sådär plötsligt. Mittiallt. Där är han. Känslor som uppstår. Nyfikenhet, värme, attraktion, illamående och luft i magen. (bara jag?). 

Alla mina kärlekar hittills i livet har dykt upp plötsligt. När man är som minst förberedd och är redo för det. That's the stuff that get's them juices flowing, om ni hiffar.

Så jag har nu, för evigt, gett upp min tinder-karriär. Kan åter konstatera att det fungerar inte för en tant som jag.

Så om någon av mina matchar läser - misströsta inte! Jag har träffat några riktigt bra människor som jag är glad jag mött. 

 

It's not you, it's me. 

 


Men detta betyder inte att tinder skulle på något sätt vara en dålig app, no no. Jag har en handfull med vänner som har råkat swipea just rätt, och där efter hittat sina nuvarande kärlekar och är super lyckliga. Jag har också några som använder den till att hitta mr. right now. Vilket funkar fint för dem. 

just not for me.


 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com