but tony, we're family!

05.02.2017 kl. 21:07
dagens blogg soundtrack/ Släktkalas - KAJ
05022017
36/100 dry days
status: serenity

 

Jag sitter här i min fina blåa soffa och känner mig äckligt mätt, trött och nöjd över helgen som snart är slut. Har gjort så mycket kul och hängt med så härliga människor på bara 36 h.

Med viktiga människor som man inte umgås med så ofta (enligt mig), men när man väl gör det så blir man så glad. Människor som känner en ut och in. Personer som kan få en att skratta tills man gråter och samtidigt reta gallfeber på en. Typer som ställer upp oavsett var, när och hur. Individer som konstant ställer frågan om varför man nu igen är singel, biologiska klockan börjar ju ticka slut! och försäkrar sedan att det snart är din tur, oroa dig inte. Det är härifrån man lär sig att le och nicka & smile and wave and slowly walk away.

Jag är otroligt tacksam över att fått växa upp med en släkt som min. Man blir aldrig ensam, vare sig man vill eller inte. För mig är det inte en dålig sak, för människor behöver andra människor, och jag trivs. 

Utifrån sett så är vi en ovanligt nära släkt som kanske träffas allt för ofta. Mina vänner tyckte vi hela tiden var på kalas. Men någon har alltid födelsedag och det skall firas! Varje sig det är tre helgar i rad eller inte. Man kan inte äta för mycket kaka, och någon har alltid något nytt att berätta. Går man på stan på lördagar så ser man oftast 80% av oss på kaffe. Åker jag hem en helg nu och då så tar det ofta inte längre en 1 h före jag ser en kusin eller en mommo. 


Det är en stor och mångsidig släkt med varierande talanger som täcker nästan alla yrken. Så den allra första frågan man oftast blir frågad om man har en potentiell ny partner, efter hela släkt historiken, är vilket yrke den har. Ifall det är ett bra tillskott till släkten eller inte. Because resurser. 

Kanske inte är det lättaste att komma in i en stor gemenskap som ny, oftast ganska chockerande. Men se det som en audition. Alla ögon på dig en stund. Men om du väl klarar det, så är du godkänd för prövotid, som varar ungefär mellan 10-25 år. Men det är värt det i längden! Fråga våra ingifta survivers. Vi ser efter varandra. 

We are a package deal och tar du en, får du alla med på köpet. Tycker det är en ganska bra deal. Because family!

Faktum är att vi alla har så otroligt roligt när vi är tillsammans. Tyckte det var härligt att få växa upp i en sån stor familj. Jag älskar alla kalas, högtider, kryssningar och kräftskivor. Det har format mig till det sociala djuret jag är idag med ett otroligt bra snapsvise-arkiv. 


Även om vi idag inte alla alltid kan träffas på varenda ett kalas eller andra tillställningar så ser vi till att ändå hålla kontakten via telefon, social media eller via någon annan släkting. Djungeltelegraf.

Som sagt, man blir aldrig ensam och det finns alltid någon som bryr sig. Det är vad som är finast med min family. 

Ett perfekt avslut på min sura vecka och en perfekt grund att börja den nya veckan på. Plus att en vän informerade mig idag att det är 138 dagar kvar till midsommar. Inte så pjåkigt!


plötsligt händet det, fiauster goes fancy!

Super nöjd över att få klä upp mig lite ibland, och speciellt i min favorit klänning i klädskåpet. Bästa klädinvesteringen jag gjort! Men den används varmsamt och endast på special occasions - som på lördag då det var namngivningsfest i hufvudstaden. Ifall ni inte följer mig och tråkigt nog råkat missa bilden, så här är den en tredje gång. #like4like #follow4follow #socialmediawhore  

Nä men se så fina färger! 

 

Multifunctional Isolde klänning från e/s design

LOVE IT. BUY IT. USE IT. 

sofia
Kommentarer (1)
Family
T406.02.17 kl. 12:37

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com