backstreets back, damn right!

07.03.2017 kl. 19:00

 

Allt var kanske inte bättre förr, men om man ser på dagens samhälle och allt vi gör idag så anser jag att livet var kanske inte bättre, men nog var det enklare och jag är otroligt glad och tacksam över att  har fått växa upp på 90- och 00- talet. 

Då man passade tider för att se ett tv-program, MTV handlade bara om musik, brännboll var bäst och att busringa med den fasta telefonen var badass. 

Att 90-talet är trendigt och kommit tillbaka kan inte har undan gått någon själ. Modet, serier och bäst av allt : boybands. Och inte vilket boyband som helst, nejnej. Utan det bästa som någonsin har funnits på denna jord. 

Jag har alltid varit, och kommer alltid att vara ett äkta BSB fan. Hanson var också där uppe i toppen, men BSB har alltid varit larger than life. The one. They will never break my heart. Om ni följer dem på IG kan ni se att de headlinear i Las Vegas. Skulle kanske sälja min ena njure för att få vara där. Any takers?

Anyways, 

Vad har hänt med synkroniserad dans och klädkoordination? Jag hoppas innerligt att detta kommer tillbaka tillsammans med allt annt från 90 talet. Seriöst.

Satt med min kompis igår och binge kolla musivideon på YouTube. Visst är hälften klyshiga och ganska dåliga, men lika bra fångade killarna in en. Kolla bara på quit playing games with my heart. Do it! Smalt du? Speciellt under scenen i regnet och synen av deras abs i fladdrande skjortor. Mmm-mm. 

 


Jag upplevde också att det var mer chill förr. Vi som barn var ute och lekte hela dagen efter skolan eller satt i rummet och spelade in egna radioprogram på vår kasettspelare. Jag ägde en trådlös mikrofon som man kunde spela in låtar på. Den hade ett kort liv då brorsan tappa nerverna och kasta den i skogen. Kanske därför min sångkarriär lades på is. 

Men ändå bättre än allt ipad tittas som gäller nu. Jag är inte bättre själv, men jag kan, för jag är en grown ass women med egen telefon. 

Summa summarum så skulle det ibland vara skönt med lite enklare tider. Utan social media, utan all världens teknik och utan Netflix. Man skulle leva i en ovisshet om vad som egentligen händer i världen och vad Kim Kardashian åt till frukost. Är det något man kan leva utan? Är det?

Folk håller på med social media fastor nu, och det är kanske en jätte hälsosam grej. Jag vet att jag borde göra det. Men tror jag skall hålla mig till två fastor just nu och köra detta i ett senare skede. Måste ju få ha någon lycka i livet.

OCH vad skulle livet vara utan snapchat filter? Tänk på det. 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com