plötsligt händer det

13.03.2017 kl. 18:41

 

Idag har varit en bra dag på alla vis. Solen sken när jag gick hem från jobbet, jag smög in en vilostund innan gymmet, åt otroligt god lunch på Roots Kitchen samtidigt som jag smygkollande på den smarriga kocken. Men körsbäret på grädden av denna måndag är: Yoga Girl har äntligen fött sin bebis. MAZEL TOV!

Måndagar är oftast klassade som hemska och trötta dagar, men som studerande och skiftesarbetare så finns det inte mycket till vardag. Lördag och söndag är bara vanliga dagar. Så nu har den första dagen på veckan blivit en helt vanlig dag i mängden för mig. Men brukar oftast försöka göra den till en bra dag, för då brukar resten av veckan flyta på i samma stil. 

Exempelvis så skippade jag gymmet förra måndagen och bara degade. Resluterade i att resten av veckan var otroligt trög och åt min vikt i mat och rörde lite på mig. Ångrar inget, för det var otroligt gott. Men var därefter otroligt seg.

You are what you eat - men, kommer inte ihåg att åt DAT SEXY PIECE of cake. (smiley med solbrillor)

Som sagt har denna dag har varit en otroligt skön en. Speciellt morgonen, För jag gjorde en fantastisk upptäckt om mig själv. Del för del, kvalitet för kvalitet så växer jag sakta tillbaka. Är nästan där, men finns lite kvar. Jag har länge känt mig maktlös och liten när det gäller mitt jobb, men idag kände jag mig precis som förr. Självsäker, kunnig och glad. ÄNTLIGEN tillbaka till där jag började. 

Så hela dagen har känts så skön, lättsam och ljus. Bäst att snart gå och sova innan det ändras.


plötsligt händer det. 

Bild från sommaren 2015, nöjd och bekymmerlös. 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com