dear diary

15.03.2017 kl. 13:26
dagens inlägg är skrivet på samma vis som 15 åriga sofia skrev i sin dagbok. som varade i 3 dagar, sen glömdes den bort. Enjoy!

 

 

Kära dagbok,

 

Idag vaknade jag kl. 07.00 till solens strålar och roskisbilens brummande utanför. Gnuggade mina ögon tomma på sömnsand och scrollade lite på instagram. Jag satte mig upp och krafsade mig i kalufsen i ca. 9 minuter innan jag steg upp och gick in i köket och tryckte på kaffekokaren och grötkastrullen som jag hade förberett kvällen innan. Preparation is key! Jag sneglade lite snett på min diskhög som osade och tog min dagliga ingefära shot. Brände skönt som tequila i halsen.

Ifall du funderade dagboken, så gjorde jag också mina wcbestyr efter det. Visst är morgonkisin den bästa?

Anyway, när gröten kokat klart så blandade jag i ett helt ägg, blåbär och lite chiafrön. Medan den svalnade så hällde jag kaffet, en tsk ashwagandha pulver & lite mandelmjölk i min rostiga blender och mixade en stund. Det resulterar i ett luftigt och gott kaffe med fördelar. Satte mig ner vid frukostbordet, la på ett avsnitt av FRIENDS och slafsade i mig min frukost. Visst är mornar det bästa, kära dagbok?

Efter ca. 36 minuter steg jag upp, utökade diskmängden och la på spotify. Mina top 3 morgon låtar just nu är:

  • I Can't Go On - Robin Bengtsson
  • How Far I'll Go - Alessia Cara
  • I En Värld Full Av Strider - Jon Henrik Fjällgren ft. Aninia

När jag gillar någon låt så spelas den på repeat i ca. två veckor tills jag tröttnar. Det märks väl att jag inte haft något annat att göra på siståne än Mello och Moana.

Undertiden fixade jag mig klar för dagens skoldag och borstade tänderna. Jag satsade på en lite mer vårig look med en lång t-shirt och strumpbyxor med hopp om att någon kanske tar en fräsch vårbild på mig (se: instagram senare)

Innan jag stack iväg hemifrån så sneglade jag ett varv till på min diskhög medan jag fyllde min vattenflaska och konstaterade hur skönt det är att bo ensam då ingen annan behöver se på den. Min riktigt egna diskhög. #singellivet

Packade med min gymväska ifall jag har motivation efter skolan, gick ut i solen med solbrillorna på näsan och det är så härligt väder för vårinvigning av mina slitna converse! Gick glatt med x3m morgon skrällande i mina hörlurar. Skrattade högt med My som berättade om sitt egna singelliv. Right there with ya girl!


Just nu sitter jag i skolans datasal och skriver på mitt examensarbete samt berättar om min dag, so far, till dig kära dagbok. Måste nog sluta nu, innan jag blir sen till min kaffedejt. Ha det bra nu kära dagbok så hörs vi senare!

Kram / Sofia

 

 

p.s. jag har börjat min jakt på en finsk pojkvän och har fått en på kroken. Vi är redan i snapchat och whatsapp skedet. Det är kiva och han är riktigt söt.

p.s.s.t. jag är tillbaka på tinder.

p.s.s.s.t hejdå

 


 

sofia with an f
Kommentarer (2)
Vi åt båda gröt o titta på friends idag på moronen
Elzzii15.03.17 kl. 18:59
Och emojisana föll bort så de ble tråkit :D
Elli15.03.17 kl. 18:59
herregud SOUL SISTER <3
15.03.17 19:33

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com