it's all fun and games

18.03.2017 kl. 19:40

18032017

vita dagar: 77/100


Nu är jag här igen. I min trygga bubbla av överanalysering. Känns bekant och irriterande, men samtidigt pirrigt. För om jag är tillbaka här, betyder det att jag har blivit smittad av intressebobban av ett mansfolk. 

Jag trodde i ett skede att jag hade tappat förmågan att överanalysera. Men det var bara för att jag inte hade någonting specifikt att analysera över. Vilken tur att det nu bevisats motsatsen.

Fick en komplimang för ett par dagar sedan av det motsatta könet. Normalt brukar reaktionen vara att en blir smickrad och glad då man får höra något fint om sig själv och att någon fattat tycket för en. Men jag? Jag verkar inte ha den förmågan, för jag kunde har hoppat över balkongräcket om det funnit ett tillhands just då. 

Medlaren sade att jag skulle sluta stressa och ta det lugnt. Killen hade bara sagt att jag verkar kiva. I mitt huvud såg jag hur vårt framtida liv passerade förbi tills jag åter igen var ensam efter x antal månader. Sorgligt? Eller realistiskt..?

Jag bestämde mig för att skärpa mig och tacka så hjärtligt för den fina komplimangen. För killar tänker inte som vi. Bara för att jag verkar vara en kul tjej så betyder det inte att han friar inom kort. Men never say never, har säkert hänt åt någon själ. 

Fick idag, vad jag trodde först var en dickpic, men visade sig vara en bild på en penisformad korköppnare. Det var då jag insåg att vi kommer vara tillsammans för all framtid. Killen har humor!


Idag är det lördag, klockan är 20.31 och jag ligger i sängen och kollar på Kardashianit. Detta alkoholfria liv börjar kännas lite långt. Börjar längta efter ett glas vin eller en kall öl. 

Gå ut tänker ni, man kan ha kul ändå!

Jo, visst! Men var ut igår och firade St.Patricks Day på skäribaren, och det resulterade i en sjuk hals, som kan bero på att vi sjöng med bandet för fulla muggar. Så även om man inte dricker så tar utelivet kål på en. Så ha en trevlig lördag allesammans och hoppas ni lider redigt av krapula i morgon, för min del också. 

 

 

 

xoxo sofia
Kommentarer (1)
En njure är köpt för högst $ 750,000.00 US Dollars.Our Hospital är specialiserat på njuroperation och vi behandlar också transplantation av njurar med levande och motsvarande givare. Vi är belägna i Indien, Kanada, Storbritannien, Turkiet, USA, Malaysia, Sydafrika etc. Om du är intresserad av att sälja eller köpa njurar, tveka inte att kontakta oss via e-post: (dr.victor1995@gmail.com)
Väntar på dina svar ...
Vänliga hälsningar,
Dr Victor.
FÖRVALTNING.
dr victor21.04.17 kl. 01:23

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com