blå blå känslor

02.04.2017 kl. 11:59

Minnen. Memories


Positiva och negativa upplevelser som en fått vara med om i sitt liv,  sitter kvar som en bildserie i hjärnan. Man kanske inte tänker på de varje dag, men kan komma tillbaka plötsligt om det triggas av en pryl man någon gång fått, en person man sett eller från ett ställe man varit på. 

Är det minnen som varit goda så får man en varm känsla då man åker tillbaka eller kollar på det minnet man fick. Bilder, souvenirer, ett ärr på haken från den gången man hade en kul kväll och tappat balansen. 

Är det dock negativa minnen, vill man så långt som möjligt undvika de faktorer som påminner en om det. Ett ställe, ett foto, en person, en sång..osv. 

Nu guppar jag utanför ön där jag har mest goda minnen men ändå känns det lite vemodigt att vara här. Som om jag bryter en regel. 

Trots det är jag säker på att det kommer gå över till en sorts stolthet att jag vågat komma hit. För mig. Vet ni? Closure

Jag får ta de minnen jag har, le när jag tänker på dem, lägga dem in i en helium ballong och släppa taget. Göra egna nya minnen som förvandlar stället tillbaka till som det varit innan. Den soliga, trevliga och härliga ön, där man inte behöver finska och svartbröd är guld.

Here's to that! 

Sofia
Kommentarer (1)
Ah memories and closure. You're definitely on the right way now. Xx
Tina 04.04.17 kl. 07:26
yeees, maybe :P
04.04.17 15:58

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com