är det bara jag?

04.05.2017 kl. 17:04

Jag har oftast musik i öronen. När jag går, när jag åker tåg, när jag städar, när jag borstar tänderna, när jag äter..alltså nästan hela tiden. Vad jag lyssnar på beror oftast på humöret. 

Nu är jag i en "musikal" period. Det blev liksom på efter att jag såg på Grease förra veckan. Det finns inte mycket som toppar en bra musikal. Musik för alla situationer. Det är absolut min favorit typ av film och en av mina favvo serier är Glee. Detta har ju lärt mig att det finns en sång för alla tänkbara situationer, och jag brukar ofta brista ut i sång om det passar in. Om det sen är vackert eller ens i rätt ton är saksamma.

Igår lyssnade jag på "Ballads of the Musicals" påväg till en taco-kväll medans jag mimade till "Part of your world" och låtsades vara Ariel. Så här brukar det oftast vara då jag lyssnar på musik. Jag är i min egen musikvideo och alla omkring mig är statister. 

Ni vet då man sitter i en buss med musik i öronen (troligen Adele), tittar ut från fönstret och i huvudet spelar du in din egen video..eller är det bara jag? 

Månne det skulle finnas ett jobb där man bara behöver kunna en massa musik & lyrics och där det inte egentligen är krav på att ha en större musikalisk talang. If so, sign me up!


I can't help but wonder..

Varför kunde inte jag vara mer modig och mera utåt som barn, och joina en kör eller vara med i Raseborgs sommarteater. Undrar på vilken scen jag skulle vara nu? Troligen Westend eller ha en egen show på en kryssning i Karibien..eller Östersjön. 

Om någon vill köra igång en amatör musikal eller en glee klubb i Åboland så är det bara att meddela mig! Jag är fullt med. *sjunger upp och håller för ena örat*

 

Men lite modigare har jag blivit då jag ska åka till Böle i morgon och vara med i X3M Förmiddag som en av Prillans fredagssnackare! Jag tänker inte missa tåget denna gång, så missa inte det kl. 10.30-11! 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com