blame it on the boogie

07.05.2017 kl. 16:19

Jag tror alla människor, speciellt kvinnor, har ett eller flera plagg i garderoben som man känner sig lite extra snygg i. Vet ni de där speciella plagget som bara magiskt gör dagen lite bäter och att ölen smakar lite bättre?

En klänning eller en skjorta som alltid pushar självförtroende till max och när man bär det plagget så är det garanti för awesomeness. Allt är bara så fantastiskt..eller så spårar det ut. Either way!

Man vill alltid ha någonting att skylla sin bakis på, så jag brukar skylla på kjolen, skjortan eller som igår - byxdräkten. Jag hade en helt otroligt yr kväll igår med åbåtshäng, karaoke & massvis med öl. Så jag har valt att blame the dagen efter on the jumpsuit.  

Jag hade så bra feelis hela kvällen och det hade delvis med mina kläder att göra. Man mår efter hur man klätt sig. Känner man sig bekväm och snygg - så syns det på humöret. Är man inte riktigt 100 på sitt klädval så går man och tänker på det hela tiden - som sedan lite förstör ens feelis.

På min födelsedag förra året hade jag klänning och klackar. Det kändes så onaturligt och fel så mitt humör var på botten. Valde att byta till converse efter 10 minuter och sen hade jag en otroligt rolig kväll.  

#nofakenews

Idag vaknade jag med mördar krapula och ett mystiskt sår på knät. Men kan bara le när jag tänker på gårdagen, för det var så kul, och kan ge all credit till min jumpsuit och mitt roliga sällskap. Skål föt framtida äventyr!

 

Detta inlägg är precis hur otroligt trög jag är idag. 

 

 

 

 

sofia
Kommentarer (2)
Damn jag behöver en sån jumpsuit :D hahahahha
Silje - fellow single woman - Werner07.05.17 kl. 17:21
Lindex ;)
09.05.17 09:46
Va ska ja skylla min mördarkrabbis på då? Lenkkare, smutsiga farkkun o skiti jacka?
Anonymous07.05.17 kl. 18:15
...eller på ölen! :D
09.05.17 09:46

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com