en onsdag i filosofias liv

10.05.2017 kl. 20:10

 

Happy humpday everyone! 

Jag har ingen aning vad som egentligen menas med "humpday", men det är nåt jag snappa upp i Skottland så hoppas inte det är allt för härskigt. Jag tänker onsdag som veckans tröskel mot veckoslutet. En väg "hump". 

Jag är fortfarande med i #ratatasbloggutmaning, så rockar nu två inlägg i rad för att ta igen en dag jag missade i förr-förrgår och för att jag troligen inte hinner i morgon.

Fick önskemål för en tid sen om "en dag i mitt liv" i bilder som inlägg så har försökt mitt bästa att snappa upp lite. Okej, inte försökt allt för mycket för jag är ganska aktiv med snappandet. Men att spara bilder är en annan femma! Så här är en onsdag i mitt äventyrliga studieliv. 


 

 

Vaknade med solen i ögonen, Johnny Bravo hår och vad som ser ut som en ögoninflammation. Kan nu konstatera att det är bara så jag ser ut i fejset kl 7. Morjens!

 

 

Jag laddar alltid kaffekokaren och lägger alltid färdigt grötvatten på spisen dagen innan. För jag är världens trögaste människa när alarmet väcker mig, såå det är najs att bara behöva trycka på paren knappar och vänta. Hinner bli lite till liv under dessa minuter + doften av kaffe gör susen!

 

 

Kära Novia. Känns som jag är här varje dag nuförtiden, men det är najs för jag hatar att vara sysslolös plus att det är ju en ära då det snart flyttar! Satt hela dagen med min grupp och planerade vårt slutseminarie som sker nästa vecka. Roligare än jag trodde!

 

 

Hittade en massa färgglada ballonger som blivit övergivna efter vappen. Försökte flyga som i UP men kom på att det krävs helium och kanske lite mer ballonger. Kan kanske löna sig att gå utomhus också men försöka duger!

 

 

Har haft jätte konstig och stel kropp på senaste så tyckte jag behövde lite yoga. Och HUR jag behövde! Jag blir så sur på mig själv ibland då det alltid känns att jag börjar från början, när jag sku ha kunna så mycket mer om jag inte pausade varannan vecka. Men life is life och oftast stelt.

 

 

Inte världens instagram vänligaste middags bild, men vad gör det! Detta som ni kanske ser är romaine sallads "tacos" med ägg-spenat-broccoli röra och en grönsaksbiff, hummus & tomater. Slemmigt men mättande! 

 

 

Klockan är 20.08, det är game day och jag tänker klä mig blåvitt för att ens lite försöka öka på chansen till vinst ikväll. Det skadar ju inte att pröva! Men om det skiter sig så är jag 100 % norsk från och med i morgon. 

Fun fact: Jag hatar fötter. Mina egna, andras och att röra i fötter. Så kan säga högt att mina är så fula och på bild ännu värre! #yourewelcome


 

Summan på kardemumman av denna onsdag är att jag inte har så intressant vardag, men jag hade en otroligt bra onsdag. All them good feelings!

Hoppas ni också haft det. Cheers!

 

sofia
Kommentarer (5)
Härligt inlägg!
Grön10.05.17 kl. 20:52
tack! :D
10.05.17 21:02
common sense might not be so common, men en sak är säker, gröt är bra!
Grön10.05.17 kl. 20:55
Gröt är bäst!
10.05.17 21:02
#tack. jag gillar fötter ^^,
Grön10.05.17 kl. 20:59
Hahaha, vet inte riktigt vad jag skall säga förutom att jag inte kan relatera. :D
10.05.17 21:02
Ja, när onsdagen lider mot sitt slut så känns det absolut som om man redan överlevt veckan.. Ja menar.. då är det ju bara en fjuttig torsdag och så är det FREDAG!! WoopWoop! Inte för att det i en mammaledig-kvinnas liv spelar desto större roll vilken dag det är, men ändå! Helg ÄR helg! Piste!
Marika10.05.17 kl. 21:23
Precis! Torsdagar brukar gå lättare förbi. Helg äääär helg! Själv ska jag på jobb men, ändå! Kram!
10.05.17 22:42
Vill tacka dig för 5-2 igår. Måste ju ha varit din blå-vita förtjänst ;)
Anonymous11.05.17 kl. 07:35
Inte kan jag ta all cred, men tycker att det finns en lite chans att de var min goda juju som rädda spelet ;)
11.05.17 13:19

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com