despacito, this is how we do it down in turku-rico

22.05.2017 kl. 10:16

Happy monday humans!

Idag är det måndag (obviously), men inte en helt vanlig måndag. Utan det är måndagen efter årets rivigaste helg! Kan åter igen konstatera att jag har de finaste vännerna man kan ha. How cheesy am I? Men det är ju sant!

 

 

Å-strands häng med favvo-Trine som spontant kom på besök till Åbo. Vi skulle bara dricka en, men blev flera och natten avslutades med Burger King take-out vid mitt matbord. Men vem försökte vi lura? Man far ju aldrig ut på en. 


 

 

Lördagen spenderades med dessa snygga bruttor. Picknic vid ån, Escape Room (slapp ut med 02.01 minuter to spare), middag på Niska och dansmaraton på Apollo. Hela dagen var så otroligt najs! 

ps. alla brudar förutom hon längst till höger är upptagna. #sorrynotsorry

 

 

Om fem dagar flyger Sofia x2 till Grekland! Det ni, sug på den. Det blir en vecka av tipsyness och beachness. SEMESTER!!!!!

 

 

När jag gick till skolan idag, märkte jag hur otroligt grönt det har blivit! Har lust att sjunga "den blomstertid nu kommer" och bara skita i skolan. Men har tre hela dagar kvar innan sommarlov så får väl stå ut. 

 

Ha en bra vecka allihopa, i morgon kommer ett inlägg men bara text. Men bilder e ju också kiva! 

OPPAAA!

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com