now is now

26.05.2017 kl. 12:00

*soundtrack: Kom igen Lena - Håkan Hellström. 

 

Det sägs att man aldrig skall ångra det man gjort, utan det man inte gjort. Det finns inte mycket i mitt liv som jag ångrar. Det har ju alltid lett mig någonstans. Det är kanske mest tid jag satt på något onödigt som svider. Men det är inget man kan göra åt det. Det finns däremot saker jag önskar jag gjort mer. För att nämna några..


Jag ångrar att jag aldrig trodde på mig själv tillräckligt för att blir riktigt bra på något. En sport, en hobby, i skolan. 

Jag ångrar att jag aldrig fortsatte i musikskolan. Jag skulle gärna ha musik i någon form som en hobby. Sjunga i kör, i ett band, joina en musikal, sommarteater - vad som helst!

Jag ångrar att jag inte uppskattat the little things mer. 

Jag ångrar att jag inte sade nej till teinitempon som rökning och för tidigt festande. 

Jag ångrar att jag inte dansat mera.  

Jag ångrar att jag inte har hängt mera med mina underbara klasskompisar. Vi har gått tre år på samma klass men inte festat tillsammans före nu! Alla var ju inte där, men det var så otroligt kul. Så många fantastiska människor! 

Jag ångrar även att jag inte njutit av studielivet lite mer, nu när det snart är slut. 

Jag ångrar att jag inte skrattat mer tidigare. Har utvecklat en smilgrop på höger kind nu, för att allt är så kul. Kanske det är en del av min dubbelhake, vem vet. Fin är den.


Men gjort är gjort, och now is now. 

Det är ingen vits att älta i det som varit, och man är aldrig för gammal för att börja med något nytt och uppnå sina drömmar. Redan under denna vecka har jag dansat, sjungit & njutit av studielivet. 

De blir bara bättre. Vad ångrar du att du inte gjort?

 

Gör något åt det nu!

 

 

 

 

 

sofia
Kommentarer (2)
Jag ångrar att jag brytt mig så mycket om vad andra tycker om saker jag tänker och gör! Jag ångrar att jag inte varit tacksam för de små sakerna.. Jag ångrar att jag inte trott mer på mig själv. Att jag är bra som jag är.

Men jag ser fram mot att ännu få uppleva mycket i mitt liv. O våga göra mera saker. O göra saker som jag tycker om och vill..

Jee för livet!
Marika26.05.17 kl. 12:29
Det är oftast något som kommer med åren. Att tro på sig själv. Önskar förstås att det skulle komma med födseln, men what can you do. Hellre nu än senare :) JEE för livet!
26.05.17 12:52
Fin blogg! :)
La Dolce Musica01.06.17 kl. 14:01
Tusen tack! :D Detsamma!
04.06.17 23:36

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com