summer lovin'

06.06.2017 kl. 12:17

 

Förra sommaren va rent utsagt skit. Så minns jag den. Den började ju med hjärtesorg. Rastlös, låg, mörk och dyster. Jag stressplanerade in varenda sekund av mina lediga dagar för att inte ens i misstag bara vara med mig själv. För var jag själv, var det tyst. Var det tyst - blev jag galen. Så min kalender i juni, juli & augusti var fullplanerad. Så utmattande. Lite småtråkigt.

Men nu när jag kollar på bilderna från förra sommaren så ser jag ju allt roligt jag var med om. Jobb, teater, fester, resor, stughäng, skärgården och människor. Tänk så hjärnan och hjärtat kan sudda ut det positiva och bara minnas det negativa. Jag minns stressen av att alltid göra någonting. Men nu blir det andra kokosbollar!

Denna sommar skall vara stressfri. Jag skall njuta av mina lediga veckor på ett annat vis. Vill jag resa runt och hälsa på släkt, gör jag det. Men om jag är helt wiped out efter arbetsveckan till sjöss, så rör jag mig inte en meter från Åbo. Samma väg är det hit som dit. #nofakenews

 

Det jag vill och skall göra i sommar som inte kräver en massa planering är:

 • vara vid vattnet så mycket som möjligt
 • umgås med vänner & familj
 • dricka pussikalja vid ån
 • årliga stugträffen på Skata
 • glass, glass & mera glass
 • skärihäng med släkten
 • att meta och faktist få napp
 • dricka vin på en åbåt
 • skratta så att det gör ont i mungipan och så man nästan kisar på sig
 • simma, sola och slå iväg kräk
 • besöka en festival
 • skapa nya relationer
 • motionera mera i form av dans, hikeing, yoga och discodab.
 • fota massor

 


Viktigaste av allt är att jag tänker njuta av mitt sista sommarlov som studerande och inte fundera så mycket. Det är väl det som sommarlov är? Förutom de veckor jag jobbar. Då kanske jag måste fundera lite. Lite. 

 

 

 

Psssst. Det fanns säkert andra väggar att ta bilder med på Lefkas, men denna var en favorit.

PSSSST. Håller på att editera ihop en VLOG från förra veckans resa! Håll i HATTN!

 


 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com