vem är jag?

15.06.2017 kl. 01:00

 


Trevlig torsdag allihopa! Tänkte det var dags igen för en liten lista, och denna gång listar jag upp vem jag är i olika situationer. Lite små underhållande att fylla i och hoppas den är rolig att läsa! 

Vem är jag...

​Vid matbordet?

Den som äter med besticken i fel hand och den som oftast sitter med en så gott som renslickad tallrik. Mat e gott.

På nattklubben?

Den som bara går omkring. Ibland dansar jag lite. Men mest går jag omkring som en yr höna och pratar med alla jag ser och dricker en massa drinkar.

På stranden?

Jag ligger och tittar på folk medan jag lyssnar på musik/podd. Men orkar bara ligga och sola max 10 minuter innan jag får hepuli. Är mera en skärgårdsmänniska på bergsklacken än en sandig strandmänniska. 

På efterfest?

Är ingen höjdare på efterfester. Slocknar oftast först. Vem orkar festa efter festen?

I klädbutiker?

Ser vad jag vill ha, provar inte, köper det och går. Max 5 minuter. Sedan går jag hem, provar, passar inte, returenerar. Samma melodi vaaarje gång. Men orka prova?

Hemma hos andra?

Den respektfulla, försiktiga och artiga. Beror på hur bra jag känner den jag är hos. Oftast har jag sönder något i misstag som jag inte vågar berätta om!

I sängen?

..den enda?

På flygplanet?

Den som har störst koll på vad som sker. Livrädd och på alerten. Jag är också den bästa att placera vid fönstret då jag aldrig stiger upp på toa eller så. Hållit mig 10 h en gång. 

Hemma en chill dag?

Oduschad, ofräsch och obrydd.

I ett förhållande?

Drömmaren, överanalyseraren, den spontana men samtidigt den som planerar. Filmromantikern. Går oftast den extra milen. Jag är den som är högt uppe och svävar och den andra behöver vara lite mer jordnära och ta ner mig ibland. Men inte dra ner mig. Så det jämnar ut sig.  

På morgonen/kvällen?

På morgonen är jag, enligt vissa, ganska kiva. Men enligt andra är jag en hemsk och oberäknerlig person och man ska inte prata med mig före jag pratar med dem. Jag tycker själv jag är ganska gemytlig efter en kopp kaffe.

Men jag är definitivt mer en kvällmänniska. Pigg och energisk tills kl 21. #tantsofia


lista lånad från nouw.se/blogglistor

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com