örongodis

09.07.2017 kl. 17:29

Sidu hejsan på dig..san!

Jag är en podcast-virgin. Jag hade aldrig lyssnat på en podd innan typ, jag var med i en. Men se på fan, nu har jag upptäckt att det är ganska gemytligt att lyssna på folk som pratar om allt och inget. Dock finns det bara tre jag lyssnar på aktivt och de tre listar jag nedan & rekommenderar varmt!

 

  • From The Heart – Conversations with Yoga Girl 

Ingen överraskning där. Rachel Brathen har såklart också en podcast som är fantastisk. Förutom de avsnitt då hon snackar babies och födslar (berör inte mig det minsta liksom), så pratar hon öppet om hennes liv, hur man kan överkomma rädslor, beroenden, om hennes barndom, om kärlek och sedan har hon en massa gäst-poddare som t.ex. hennes mamma, hennes man Dennis, olika yoga lärare och senast var det Blondinbella. De berättar öppet deras egna historier.

Rekommenderar den till en lugn powerwalk i skogen eller en dag i hängmattan.     

 

    

  • Dynamiska Duon

Den dynamiska duon består av Janet & Silje. En relativt ny podd som startades i början av året vill jag påstå. Viktigt att veta är att de båda är finlandssvenskar, bor i Ekenäs och MINA barndomsvänner! Janet & Silje snackar om allt mellan himmel och jord, samt sådant man inte egentigen skall prata om. Om ni lyssnar från början så är jag med i avsnitt nummer tre. Ni kan även följa deras egna bloggar som jag har länkat här på bloggen min.

Rekommenderar denna podd till diskning, powerwalks, strandhäng och ja, allt annat ni gör.

                  

 

  • Skäringer & Mannheimer

Alltså Mia Skäringer och Anna Mannheimer är så jävla roliga. Denna podd handlar mest om deras liv, de delar med sig om vardagliga saker och berättar historier från livet helt enkelt. De har så otroligt bra humor på ett naturligt sätt. Skrattar så jag kisar på mig lite ibland. True story.

Rekomenderas till flygplan, solstol, frukost och såklart en powerwalk.

                  

 

Det var de tre poddar jag lyssnar på ibland. Ge dem en lyssning och tacka mig sedan! Dom finns väl där poddar finns. 

Ha en bra söndag allihopa och skicka lite positiva tankar till mig här på båten innan jag totalt tappar hoppet.

Ajöss till sjöss!

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com