love, actually

15.07.2017 kl. 14:13

Happy lördag allihopa!

Hade finbesök från Ekenäs igår och hade den bästa kvällen på länge. Vi pratade om allt och inget. Vi blev och fundera över min bloggtorka. Försökte komma på varför det känns så trögt. För jag älskar ju att blogga. 2 läsare eller 200, så gör jag det för min skull, att avlasta hjärnan. Lite som terapi, if you will.

Dock har jag har haft lite svårt att komma på vad jag ska skriva på senaste. Dels beror det på tidsbrist på jobbet och dels för att en person, en man, en människa.. som jag är ganska så fäst vid, läser min blogg. (yes you.). Så har inte riktigt våga skriva så ärligt som jag brukar. Because man blir så mesig när man har blivit smittad av feelings. Vad är grejen med det? 

Men tänkte nu att jag skulle skita i det, och bara fortsätta skriva på som vanligt. Öppet om mitt liv. Som jag brukar. 

För om sanningen ska fram, så är jag så otroligt lycklig i mitt liv just nu. Jag mår bra, sådär allmänt..just nu har jag krapula så mår inte sådär jätte bra, men anyway, jag har härliga vänner, familj, släkt och ja, jag är lite kär. Pirr och allt.

Kärlek i alla dess former gör ju lifvet så mycket bättre. Mera kärlek till folket! 

Men, med feelings kommer funderingar. 

Jag är en normal människa utan dem, men med dem blir jag en osäker, klyshig, smörig och mesig version av mig själv. Det är helt sjukt! Ibland måste jag stanna upp och klappa mig på kinderna.  

"Skärp dig. Du är en stark, independent women!!"

Varför blir man så osäker på allting direkt när man träffar någon speciell? Man blir och ifrågasätta allt man gör. Varför gör man så? Kanske jag är rädd att jinxa det. 

Lustigt hur hjärnan och hjärtat är osynkade ibland. 

Men ja, så här ligger det till i mitt liv just nu och det var nu typ det jag hade på hjärtat idag, som bultar lite extra. Dels för att pumpa ut allt vin från igår, men allra mest pga. kärlek.

Så här sprider jag lite love till er alla och hoppas ni har en fin fin lördag!

smör-fia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com