random facts about me

13.08.2017 kl. 19:14

Söndag. En dag av podcasts, kaffe, loppisar, kökssysslor och hjärtklappningar. Fyndade ingenting på loppiset, vilket jag aldrig gör, för jag hittar aldrig dedär guldkornen bland allt skräp. Har också lagat min supergoda müsli, min ingefärashot och lite batatsoppa. Hjärtklappningar vet jag inte orsaken bakom. Kan har varit det tjocka, kvava vädret. One will never know!

Anyway, har även läst en massa bloggar idag och kom på några inlägg där Silje listar några random faktan om henne. Tyckte det va kul att läsa så ville lista lite faktan om mig! 

 

  • Jag är född i Mo i Rana, Norge - men snakker ikke flytande norsk. Har en syster och en bror i det glada landet men har bara träffat en av dom. Träffade dock mina två fastrar och ena farbrorn för första gången förra året! Det ni, det var laddat.

 

  • Jag var rädd för löljiga saker när jag va liten. Som dammtrådar på golvet och myror. Hysteriskt. Mamma tappa kaffekopparna en gång när jag såg myror på terassen. 

 

  • Jag älskar att kolla på tv-program som Top Chef, Ex on The Beach, Jersey och Geordie Shore, Idol, Ensitreffit Altarilla, Sinkkuillallinen osv. Gillar inte populära shower som en kanske borde gilla. Som The Office, House of Cards, Breaking Bad och andra "bra" program. So sue me.

 

  • Jag hatar att ringa samtal till folk jag inte känner. Jag gillar inte heller att svara då det är ett okänt nummer, svarar ytterst sällan på dessa samtal. I am a texter and everyone knows it!

 

  • Jag tror det som folk irriterar sig på med mig ibland är att jag upprepar mig ofta. Glömmer ibland att jag berättat någonting till någon, så berättar igen. Sen blir jag irriterad på att folk säger "fia, du har sagt det redan". Intressant. Det är precis samma sak jag finner irriterade hos mamma. Apple -> tree = not far!

 

  • Jag har varken intresse eller talang när det kommer till inredning eller mode. Vet inte vad som passar med vad. Kör på känsla och oftast konsulterar jag med mamma. Min lägenhet är 20% min inredning och 80% mammas idéer.

 

  • Sku kunna leva på bröd och ost. Finns inget godare än rostat bröd med ost på! Ska ha en rostad macka brunch hos mig någon dag med oboy, bröd, ost och riktigt smör. 

 

sofia
Kommentarer (2)
Samma här.. önskar man kunde sköta vissa ärenden via meddelande istället för samtal.. Å är oxå en sån som sällan svarar på okända nummer.. därav missade jag ett samtal från kela i veckan. Tur så skickade de ett meddelande att de försökte nå mig och skrev en tid följande dag de skulle ringa.. woops.. jag är även en upprepare.. Linus brukar var o varannan dag säga "men mamma de där ha ju ju sagt reeeen tuusen ggr".. Å inte minns jag vad jag berättat åt vem.. Men viktig info kan man väl inte höra för många ggr ?!?! ;)
Marika13.08.17 kl. 21:04
JA men eller hur! Tänker samma sak..om det är viktigt så ringer dom väl pånytt ;)
14.08.17 16:55
ÄÄääälskar random facts inlägg :D
Har tidsinställt ett nytt för imorgon ;)
Silje14.08.17 kl. 17:21
helt rätt ;)
16.08.17 08:46

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com