28 is the new 22

25.08.2017 kl. 13:10

 

Idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! Ja, eller för er kanske det är en vanlig fredag, men för mig är det dagen jag inleder mitt tjugoåttonde år på denna jord. Min födelsedag är min favorit dag på hela året! Lite småbarnsligt kanske. Men det är spännande att vakna upp och veta att idag är min. My f*cking day - I rule.

Det har nog varit ett bra år på många vis. Jag har lärt känna nya människor, umgås med gamla kära människor, åter igen lärt känna mig själv bättre, upplevt nya saker och så startade jag min kära blogg! 

Det har också haft sina asshole moments som ett inflammerat knä, tröga människor och sömnbrist. Men vad skulle livet vara utan lite ups and downs. Har nu lärt mig att hantera dem bättre. 

Jag har inget problem med att bli tjugoåtta. Det känns som att jag bara blir mer mig själv med åren. Helt enligt reglerna. Under tjugofem var jag bara omogen, väldigt förvirrad och ganska osäker. Nu är jag bara omogen och semi-osäker! 

Livet tar ju inte slut efter skolan och verkligen inte efter 22, 25, 28 eller ens 30. Det börjar ju bara bli något! Det håller på hela tiden, men det tar inte slut efter en viss ålder. Det tar slut när man, ja, dör. Hard core facts!

Känner mig inte äldre, men ser lite äldre ut. Inte gammal, men äldre. Det är ju 10 år sen jag blev myndig. Skulle vara underligt om man såg lika barnslig ut. Tänk att jag kan säga "för 10 år sedan" och faktist låta gammal. Tänk om man visste då vad man vet nu? Var man trodde man ville vara och var man är nu? Helt sjukt. Men jag är nöjd med mitt liv. Riktigt nöjd. 


Ska inte fira något destu mera, för 28 är inget mer märvärdigt än att jag har sluppit  "the 27-club" med alla legender. Ikväll blir det lite chill (sägs det*) och i morgon skall jag fira forneldarnas natt med min family ute i skären. Det blir nog helt jävla perfekt så. 

*hoppas ju alltid på en överraskningsfest, stora ballonger, skumpa och Shawn Mendes, men får väl vänta tills nästa år

 

So happy fricking birthday to me, let's hope 28 is awesome!

 

 

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com