hösten is coming!

30.08.2017 kl. 17:19

 

Kanske den redan är här. Vem vet! Men lite kan man känna av det då det är kyligt på morgonen och skithett på eftermiddagen. Pre-höst väder. Med det sagt så tänkte jag, med tips från junior och coolaste Ellen (click!) att fylla i en höst-lista! Lite blandat från olika listor jag hittat. Listigt? I think so!


Beskriv den kommande hösten med tre ord:

Efterlängtad, intensiv och gemytligt smörig vill jag påstå

Vad är höst för dig?

Hösten är nytt. Jag ser inte årskiftet som en nystart på samma vis. September är månaden då allt börjar på nytt. Barney Stinsons regel är ju "new is always better"

Skolor, tv-serier, jobb, Idol, min träning.. - allt kör igång efter sommaren. För att inte tala om att folk kommer tillbaka till sina studieorter! Mera vänner till Åbo, PLZ! 

För att inte tala om färger. Snart blir alla träd så vackra och instagramvänliga. 
 

Jag älskar hösten.


Hur höstmyser du?

Nå denna höst vill jag mysa framför min tv. Kan äntligen stanna inne med gott samvete. Vädret suger OCH  jag fick en chromecast till födelsedagen av honom! Byeee social life! Helloooo netflix utan att behöva röra mig från soffan och trycka på datorn! Vilken behändig manick! #mindblown

Lite ljus, lite té eller vin, lite snacks, spelkväll och där har vi en perfekt myskväll! 

Hur ser din höstoutfit ut?

Nån jacka jag inte har köpt än, farkkun, t-shirt, halsduk och sneakers. Perus outfit.

Bästa musiken för regniga dagar?

Just nu spelas det Global top 50 och Mikael Gabriel i mina öron. Kan även rekommendera podcasten Guys We F#%&ed som också finns på Spotify. Roisig, vulgär och jävligt rolig! 

Vilka serier rekommenderar du att kolla i höst?

Atypical, Stand Up, Girls, olika dokumentärer på Netflix, Game of Thrones (always, till er som inte än ha kollat. DO IT)

Tar gärna emot tips på nya sevärda serier!

Vad är den höstigaste maträtten?

Linsgryta. Varmt och billigt! Samma gäller soppor. Purésoppa med grönsaker och lite grynost på. Yaaz. 

Vad gör du helst under höst helgerna?

Sover gärna länge, äter en lång frukost och sedan kanske på stan. På kvällen kanske ut och äta eller på en kall (fem) öl. Beror på! Ibland hänger jag gärna hemma en hel helg, ibland är jag överallt! Realistiskt sett så stressar jag väl mest över skolarbeten hela hösten, jobbar och har inget socialt liv. 

Har du någon inplanerad resa i höst?

Jajjamen! Om två veckor ska vi ut till skärgården med flickona och om dryga tre veckor åker jag med tjocka släkten till Menorca en vecka för att fira min mosters födelsedag. Ska bli gött! Ska dela rum med kära mommo. Vi ska njuta och dricka vin på balkongen (hennes idé). Även om den veckan kommer ganska mitt i skolstressen, så ska de bli bueno. 
Sku gärna åka på någon long weekend i november/december till typ..Danmark, Belgien, Prag eller varför inte Viking Line kryde (nej). Where ever! 

 

bild från hösten 2015. Undrar var den halsduken är? Troligen på Rento. RIP. 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com