it doesn't matter at all

03.09.2017 kl. 15:44

 


"Alla har vi våra kriterier när det gäller utseende i konsten att leta efter en partner. Blond, brunett, skägg, kroppsbyggnad osv. Men när man träffar någon som det bara klickar med - så glöms alla krav bort. Så är det bara. Personlighet väger över det andra." - Filosofia 2016

Snart ett år senare är det riktigt roligt att läsa det om det här. Mitt tredje inlägg på bloggen handlade om längdskillnader och hurudana kriterier man har när man letar efter en partner. (klick!). Eftersom jag är lång så har jag alltid haft det lilla kravet på att han bör vara längre än mig. 

Alla har sin lilla lista. Krav på hur sin potentiella partner skall vara och inte vara. Ju längre det går, ju längre blir listan. Man lär sig av sina erfarenheter och det lägger till en hel del. 

Min lista har inte varit så lång, utan mera att - inte vara ett asshole. Inte vara en snåljåp. Inte vara osocial. Inte vara dryg. Ha bra humor. Helst inte kortare än mig. Helt okej liksom? Men när det kommer till kritan så har ens lista ingen skillnad när man träffar någon riktigt speciell. Ja, förutom om han nu råkar vara ett osocialt asshole med noll sense of humour, men då är han inte speciell. 

"Men - faktum är att visst reagerar man mer på ett par där kvinnan är längre än killen? För det är ju mer sött och gulligt när kvinnan är betydligt kortare. Det gäller väl bara att skaka bort känslan hur andra ser på en och bara go with the flow! Enkelt va?" - Filosofia 2016

Nu är det ju så att en kan verkligen inte fundera så mycket på vad andra tycker. För ingen annan bryr sig än en själv. Det ligger mellan ens egna öron. #fact

För plötsligt händer det! Här står jag nu, upp över öronen kär i en karl som råkar vara liite kortare än mig. Det visade sig att det har absolut ingen betydelse. How about that? 

Visst var det ett hinder för oss båda i början och ett stort no-no. Men ju längre det gick så verkade det inte vara så stor skillnad mer. Ganska fint. Eller ja, några cm skillnad men det glömdes liksom lite bort. Helt jävla fantastiskt - och lite roligt.  

Man kan inte låta något så ytligt ta över om resten är så bra. Dagens lärdom från mig. Go with the flow. 


Idag är det söndag, och dagen före skolan börjar igen. Jag känner mig spänd, illamående och ångestfylld inför de sista halvåret i skolan. Det positiva är ju alla härliga klasskompisar jag får umgås med igen! 

Ha en bra söndag allihopa - nu ska jag försöka ta tag i min vardag. SUCK!

 

*om ni har några frågor eller några idéer om vad jag kunde blogga om i framtiden så ge gärna tips på vad ni vill ha min åsikt om eller vad ni vill läsa eller om jag ska bara freestylea som vanligt. cheerz! 

 

 

 

 

sofia
Kommentarer (1)
love
Silje05.09.17 kl. 20:12

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com