fem fröjder denna fredag

15.09.2017 kl. 09:45

God morgon allihopa!

Sitter vid mitt matbord och har precis ätit frulle. Tittar ut från mitt skitiga fönster och ser några orangea löv falla ner på den våta marken. Det har regnat hela morgonen och jag är glad att jag har "självstudier" idag så jag kan dega. Vem studerar egentligen på sina självstudiedagar som infaller på fredagar, really?

Lyssnar på min release radar på spotify och försöker peta ut ett frö från tänderna. Prokastinerar. Borde ta i lite skolarbeten men blev just klar med det första och det är så många kvar att jag vet inte vilket jag skall börja med näst. Tror all studie motivation försvann efter examensarbetet i vår. 

Anyways, to the good stuff! Idag är det inte bara lönedag utan det är också fredag! Så tänkte lista fem fantastiska fröjder med denna vecka.

  • Fick ett roligt mail och med det -  den roliga möjligheten att få vara med i X3M förmiddag i höst igen! Hela två gånger skall jag på fredagssnack med Prillan. Stay tuned för det!

 

  • Mitt påbörjade stress "magsår" känns lite bättre efter läkarbesök och meducin - så ska vårda mig själv så jag är i gott skick tills nästa veckas reissu! Inte kan jag ju åka till España och inte få njuta av mat & dryck? Ja, och för fortsatt hälsa förstås. 

 

  • Facetime med brorsan. Alltid lika stressreducerande att få snacka och se familj. Guld!

 

  • Min release radar på Spotify. Varje fredag är en piñata full av överraskningar. Är överlycklig för att The Killers, Evanesence, Fall Out Boy och Jessie J har släppt nytt material. Som jag har väntat! YAAS. Keikka bruden inom mig hoppas på flertal world tours inom en snar framtid. Ingen kommer ju aldrig hit men FINGERS CROSSED!

 

  • Paratiisihotelli. Brukar inte kolla på PH i någon form men nu måste man ju. Känner inte Oliver personligen men är det en fellow Ekenäs bo med så måste man ju heja på! Tycker det är otroligt underhållande, lite nolot, små härskigt - vilket får en att vilja följa med varje vecka. 

Nu skiner solen där ute och det ser ut att bli en fin fredag! Hoppas ni alla har en fin helg för det skall nog jag absolut ha.

 

Cheerio

(bild från mat-reissun till Oslo i våras, såhär soligt är det inte nu, obvisously)

 

sofia
Kommentarer (1)
Tror jag aldrig läst din blogg förut och förstår inte varför. Blev på gott humör, du sprider så bra feeling! Ha en bra fredag :)
Ida-Sofie15.09.17 kl. 11:48
Oj tack du! Va snällt sagt. :) Välkommen tillbaka igen och ha en bra fredag :D
15.09.17 16:45

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com