den mest poetiska helgen

18.09.2017 kl. 09:01

Hej hopp kaffekopp!

Idag är det måndag och för en gångs skull är jag inte trött. Jag har haft en rehab helg och en välbehövd sådan. Tror det inte har varit en händelselös helg sedan april! Konstigt nog sedan mina hundra vita dagar. Men livet är en fest så what can you do. 

Men istället för att babbla om hur bra min helg har varit så tänker jag visa er..

 

Fredags feelingen var mat. Lunchade på Pure Hero, drack smörkaffe (flotigt men gott) och lagade fredags middag hemma hos mig. Blomkålsmos, broccolini och lax. Helt okej var det om jag får säga det själv! Det jobbiga med att laga mat är att under tiden man kockar så smakar man ju på vad man lagar, så när man väl ska äta - är käften immun och allt smakar samma. Bara jag?

 

 

På lördagen åkte vi ut till Björkö och bara chilla. Vi satt ute och åt, spelade finns i sjön, badade bastu, lärde oss att mima till låten Torn (klick) och lyssna på musik. Det var ett fint dygn med fina typer. Nästa år igen, PLZ. 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag har de bästa människorna omkring mig. Allihopa - ni rockar!

 

 

Söndagen var det ju Åbo-dagen och kom passligt hem så jag hann käka pizza och kolla på fyrverkerierna men honom. Jag fick ju inte på bild hur maffiga dom verkligen var. Fun fact: jag är rädd för raketer, egentligen, men lekte tuff framför min pojkvän. Det beror på att min kusin gjorde så att raketerna jagade mig när jag var liten. Schysst!

 

 

Det var den helgen. Nu är det måndag och dags att aktivera sig. Idag är det skoldag, bykdag och ögonbrynsdag. För på torsdag flyger jag och halva släkten till Menorca och en kan inte vara ögonbrynslös då. 

 

CheerZ!

sofia
Kommentarer (2)
Men så myyyyZ! :))) Trevlig resa! Hoppas vi ses snart :)
Silje19.09.17 kl. 19:51
Taaack vännen! Jag har sparat era poddavsnitt till beachen ;) Vi får lov att göra de jo! KRAM!
20.09.17 16:44
Sofie19.09.17 kl. 20:28

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com