party of the year

12.10.2017 kl. 17:37

 


Igår var jag på årets fest - X3Ms 20 års fest på The Circus i Helsingfors! Vilken kväll det var alltså. Det kryllade av finlandssvenskar och det hördes bekanta röster runt omkring. Det kändes som om alla hörde hemma där, alla var bekanta med alla & det var sån feelis redan från början. Vår lilla ankdamm.

Jag har alltid lyssnat på X3M så blev lite starstruck med jämna mellanrum då någon legend passera förbi. Nörd som man är. Lyckades ändå bonga en selfie med Christoffer. #winner

Anywayz...Jag åkte feelisbussen från Åbo till Helsingfors och Trine kom med tåg. Vi gick till Jord och tog ett glas vitt medan vi vänta på resten av människorna. Konstatera att vi ser ut som tanter i våra frillor, vinet var mysigt och kockarna var trevliga. Visade sig att alla var upptagna så ingen flirt för Trine. (Hon är singel btw, go and get her boyz!) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linnéa Henriksson och KAJ var klart de bästa som uppträdde igår, men alla var feelis. Överraskande nog också Norlie & KKV som jag inte är ett fan av..tredje gången gillt helt klart. Festen avslutades yrt med en kongaline genom klubben och ös på dansgolvet. Ni som inte var där - ni missade rejält måste jag säga. You snooze you loose!

Det var en så hurja bra kväll och jävligt bra ordnat. X3M får gärna fylla jämnt lite oftare! 

Jag skall ge ett tips till er alla. Om ni vill gå på live spelningar och ha den bästa feelisen så ska ni bli kompis med Trine. Hon är den bästa man kan ha med sig i publiken. Sån jävla feelis och energi! Plus att hon är inte blyg att gå fram till folk och be om en selfie. Så ser framemot The Killers i februari.

 

 


Idag har dagen har vari seg och jag har bara degat. Helt rätt, efter en fest som var bäst. Lyckades bli gråhårig igår också. Tänk vad stress kan göra. Men tack som fan till alla igår - och grattis till världens bästa radiokanal på tjugoårsdagen! Nu mår man.

Jou nou e ja jou yolo ja nou. 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com