trick or treat

29.10.2017 kl. 19:41

Dagens soundtrack: Bobby Pickett - Monster Mash

 


 

Halloween. En av mina favoritdagar. Den har inte riktigt landat i Finland men det börjar ta sig och jag är happy! Bakom alla juldekorationer i citymarket hittade jag en Halloween dekorations hylla med nån ballongpåse och serpentiner. 

Som sagt i både radio och annars också så ä l s k a r jag att klä ut mig och att andra klär ut sig. Någon gång sku jag vilja ordna en riktigt stor fest där alla klär ut sig. I en stor lokal med DJ och bar. Om inte på Halloween så kanske på nån födelsedag eller kanske någon vanlig onsdag. Det är så najs att ibland klä ut sig istället för att klä upp sig. Does that make me weird?

Igår hade jag ladies night hemma hos mig. Jag gick all in och dekorerade hela min lägenhet med ballonger, papperspumpor, serpentiner och spindelnät. Halloween threw up in my apartment. 

Queen of Hearts, Katniss, Bambi, Lady Gaga, We Can Do it - lady och Indie-Junni kom på #monstermashhosfia och de va legendariskt! 

 

Jag var Piper Chapman från OITNB. Otroligt bekvämt utan smink, skitigt hår och en pyjamas på hela kvällen. YAS!

 

 

Mera maskerader åt folket och mera fester med kiva typer! 

Idag såg man the aftermath av gårdagen - kämppän var ett kaos av tomma burkar och spindelnät överallt. Lite sorgligt att städa bort all dekoration men sånt är livet. Allt utom ballongerna. E fick ta hand om dom för jag får hjärtsnyrp av sånt smällas. 

Nu ska jag fortsätt dega som en klimp på sofflocket. Lifvet!

Ha en bra söndag kväll alla!

cheerZ!


P.S. Om någon i Åbo trakten behöver en dräkt till en sitz eller liknande så får man köpa min outfit för en peng! Kan slänga in min DUI namnbricka också!

 

 

Piper
Kommentarer (1)
Nice! Tur att dräkten hann komma, blev ju super :D
Silje04.11.17 kl. 09:33

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com