kärt barn har många namn - ett av mina är kilen

12.11.2017 kl. 12:14

Glad farsdag alla möjliga pappor och fadersfigurer!

En familj kan se ut hur som helst. Alla kanske inte har en pappa hemma eller alls i sina liv. Så att fira farsdag är inte självklart för alla. Vi firade inte farsdag när jag var liten. Jag hade ingen far att fira. För i min familj var vi bara tre under mina första 7 år. Led dock ingen nöd! Min mamma uppfyllde uppgiften som two-in-one förälder helt perfekt. Min storebror har varit och är ännu den bästa brorsan man kan önska sig! 

Sen en dag var vi fyra! Min mamma träffade Marre och jag tyckte inte alls om honom till en början. Det är inte alltid lätt att dela sin mamma som en sjuåring. Det var inte lätt att dela sin storebror heller med sin nuvarande fru. Men livet är tufft så att säga! Efter en lång tids kämpande som en mänsklig KIL (yup, är känd som kilen), så gav jag upp och insåg att Marre var ganska kiva. Efter en tid var det som om han alltid varit med. Tjugo år senare är det fortfarande så. 

Jag är lycklig lottad att få ha en sån fin familj.

Så, glad farsdag till min pappa Marre och även till min fina storebror. Ni är de bästa pappor era barn kan önska sig! 

 

KRAM, KILEN

 

 

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com