SCHOOLS OUT FOREVER!

24.11.2017 kl. 11:03

Dagens soundtrack: High School Musical - We're all in this TOGETHER!

 


Där satt den! 

Anhållan om examensbetyget är inlämnat och alla studiepoäng är inne. Tvåhundratio av tvåhundratio. Jag minns för tre år sen då jag posta på facebook hur stolt jag var över mina första nio studiepoäng och hur långt det kändes till dagens datum. Nu är allt färdigt och om en månad får vi betygen i handen. 

Känslan av att vakna upp idag och inse att jag inte har ett skit att göra. Jag är ledig. Inga skolarbeten som hänger över mig och jag är helt, fullkomligt SYSSLOLÖS! What iz diz feeling? Har inte känt så här på tre och ett halft år! 

 

Jag kan inte fullständigt greppa att vi är så gott som klara. Jag är så glad över min studietid och vilka härliga typer jag har träffat! Speciellt stolt är jag över mig och Petra som faktist överlevde som tanter i en ungdomsklass. 

I onsdags var vi sista dagen i skolan och på kvällen samlades nästan hela vår klass hemma hos Casso för en sista halarkväll med soc14. Jag är så imponerad över vilket gäng vi är. Alla är härligt galna på sitt egna vis. Kommer nog vara tomt att inte få se dessa fejs varje dag. Synd att vi kom på hur kul vi har tillsammans först nu. Men bättre sent än aldrig!

Vi hade alla våra halare på. Vissa var mer använda än andra (min). Bristen på halarmärken fick ersättas med tusch. Nästa, sista och tredje gången min halare kommer på är nästa veckas glöggrunda. Tycker det blir ett perfekt avslut på min studiekarriär! Hellurei!

Tack för att ni alla har bidragit till en awesome studietid. Vi har klara det här tillsammans.

WE ARE ALL IN THIS TOGETHER! 

Heja SOC14! WE DID IT!

sofia the socionom

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com