december intentions

Publicerad 03.12.2017 kl. 10:09

Söndagar är till för att sova tills man vaknar och äta frukost i timmar, speceillt nu på första advent. Jag lyckades söndra min adventljusstake förra året så får duga med ett eller sju värmeljus. Jag har suttit och skrivit ner mina december intentions, eller mina första månatliga intentions. Det är en lista på saker jag vill uppnå i december och annars i lifvet, som jag alltid tänker på men glömmer lite bort att göra. Som att dricka mycket vatten. Hur svårt kan det vara? Eller att lita på mig själv?

Jag tror det hjälper att skriva ner, för hand, i massa roliga färger, med min fula handstil för att på riktigt pränta in det i mitt huvud. För under den här hösten har jag 1. lite glömt bort mig själv och 2. helt glömt bort alla småsaker jag behöver som nu blivit stora saker jag glömt. Men nu ska fia få sin groove back! 

Idén har jag, surprise, fått från Instagram och @leefromamerica. (borde lägga en punkt till : kom på egna idéer) 

Så här är min enkla december lista. Gör en ni också! Lägg upp den på innerdörren, på en spegel, i kylsåpet (hur ofta ser en på dörren före man öppnar?) eller under dynan. Jag ska ha min i min arbetskalender - för i morgon börjar jag ju jobba! Hellurei, det blev en "vuxen" av mig också!

 

 

Tänker fortsätta skriva en intention lista varje månad för min egen skull. Det känns bra att ha någonting konkret att gå efter. Som ni ser så är det inga världsliga grejer. 

 

Ha en skön och lugn första advent! Jag ska börja plugga julsånger så jag har någonting att komma med i barngruppen. Wish me luck!

 

CheerZ. 

 

 

 

sofia
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

bio

 

 

Namn: Sofia "fiauster" Johansson

Ålder:  Tjugoåtta jordsnurr

Ort: Åbo/Turkuland

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 


BLOGGTIPS

 

Silje Werner

Blejk, Fejt & Fab

Janets Hälsopepp

Rachel Brathen

Andas

Anne Hietanen

Grön i Åbo


 

 

För fanmail eller övrig kontakt:

johanssonsofia0@gmail.com