three little words..

10.12.2017 kl. 21:05

I want food. I WANT FOOD!

Tre söndags ord. I want food. Idag är en typisk söndag. Har degat precis hela dagen! Jätte behövt efter helgens festligheter! Har ingen värre krapula idag, vilket är skönt, men jag är vrålhungrig och skulle kunna äta allt i min väg. Antingen har man sån bakis att man inte får i sig nånting - eller så är man i pacman mode.

December är månaden där varje helg är sågon sorts justfest. Det är väl därför folk får för sig att hålla januari vitt. Rensa kroppen lite. I år körde jag på 100 vita dagar. Tror jag skippar det i år och bara tar det lugnt i januari. Vin är ju gott på en fredag kväll!

Anyway, i fredags var jag på min gamla arbetsplats pikkujoulut och igår på E's firmas winter party. Lite kontrast från fredagen där vi åt ute på ett mysigt ställe och drack ett glas vin! Jag har aldrig arbetat på en plats där det ordnas så här ordentligt med proper underhållning för sina arbetare plus avec. Jiisus vilken fest! Om inte annat så behåller jag nog honom för firmans förmåner. SKOJA, tycker nog om honom med eller utan en open bar. 

 

 

 

Festen var i Logomo och det var långbord och middagsbuffé. Borden var indelade i lag och det var ett "escaperoom" liknande spel på alla bord som vi bordsvis skulle lösa. Det blev så spännande och jag kände hur min inre dåliga förlorare bara ville skippa maten och vinna. Kanske om vi sku har fått göra det skulle vi ha vunnit..Men eftersom huset var fullt av datanördar som kodar saker for a living så var det anybodys win! 

Efter maten var det showtime! Alltså jag blev så lycklig. Det var en dragqueen som var så otroligt bra. Han böt om efterhand på scenen och uppträdde som Adele, Tina Turner, Mariah Carey, Dolly Parton och ja, nästan alla divor som finns! Avslutade med Up Town Funk och jag grät nästan glädjetårar för som de flesta vet så är det min go to party sång. Har nog aldrig sett någon så bra som han! Sku en helst minnas vad showen hette. Skyller på tequilan och the open bar!

 

 

 

Efter showen satte Dj'n igång och shakki dansade tills festen var slut. Även vi! Träffade massor med härliga typer med sjuka dancemoves. Sen fortsatte festen till Aalto som jag upplevde var avlång och väldigt trång. 3/10 GT'n får den krogen. 

Summa summarum så var det en fantastisk fest som förtjänade ett eget inlägg. Alla företag/firmor borde take notes från Vaadins fester. 

 

 

Stort tack till Sofie som fixade mig i festskick och till E som bjöd mig med! 

Nu ska jag kolla netflix tills jag somnar och ladda upp för en ny arbetsvecka och nya festligheter!

 

CHeerZ.

 

sofia
Kommentarer (1)
Men vaf**!? Vadå bara "avec", borde int alla anställdas STORASYSTRAR få en egen fest med open bar och mediumstekt pepparbiff!? Va!? VA!?
Helt anonym10.12.17 kl. 22:34
Hahahahhah! Kan ju trösta med att det inte var pepparbiff iaf ;)
10.12.17 22:41

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com