obama är ljusbrun, right?

02.01.2018 kl. 18:21

Tjenare! 

Här är vi nu, andra dagen på det nya året. Jag har varit så trött idag på jobbet fast jag har sovit tillräckligt i natt. Ligger väl kvar efter en jävligt bra nyårsafton! Huhhu, sånt kul gäng jag fick fira med.

Vi samlades ett gäng hemma hos mig och spela lite cards against humanity och pimpla dryck, sedan for vi till Tårget och äta. Maten var helt okej. Jag åt svamp pasta som inte smaka så mycket men vinet var bra! Efter middagen kom vi tillbaka till mitt och fortsatte med vem är jag. Min typ var man, amerikan, inte en skådis, sångare eller atlet. Gissade på Trump. Det var fel. En till ledtråd var att han var mörkhyad. Visade sig att det var Barack Obama. Tycker nog han har mer ljusbrun hudton. Men afroamerikan nevertheless! Men kanske det är fel på mitt omdöme. Några kan säga att jag är vit, men egentligen är jag mera transparent. Anyway så förlora jag. 

Efter raketer, sprattelstickor och mera skumpa så avslutade vi kvällen runt 0300. Nyårsdagen var trög men ändå så trevlig. Lägenheten var fylld av tomma flaskor, serpentiner och mitt golv var klibbigt av allt spillas. Perus!

TACK alla som var med - det måste vi göra igen nån gång! 

 

Nu är de ju nytt år, men ändå samma gamla jag. Jag har inga nyårslöften, bara januari intentions. Med inspiration från LeefromAmerica (klick) så började jag december månad med att skriva ner lite grejer jag ville uppnå under månaden. Samma sak gjorde jag igår för januari. Lite som en "kom ihåg" lista! 

 

 

Tycker det är helt vettiga saker att försöka sig på i januari. Fast det kan nog tammifan vara svårt att komma ihåg vattnet. ATT DRICKA VATTEN. Damn.

Nu är det snart dags för junior VM kvartsfinal som jag tänker ha ena ögat på, och andra ögat på instagram. #truestory. För inte är jag egentligen så intresserad av junnuna. 

CHEERZ!

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com