and it burns burns burns..

11.01.2018 kl. 18:17

Min magkatarr är tillbaka. Det är en konstant brännande i min mage. Ett milt brännande. 

Vet icke vart detta kommer ifrån för jag är inte stressad. Jag trivs på mitt arbete, har en skön vardag och har inga måsten. Mitt liv är ganska så gemytligt balanserat just nu!

Men varför i helvete bränner det i magen? 

Jag har kanske svårt att stänga av hjärnan på kvällarna. Det snurrar en massa om vad jag kunde göra mera på jobbet, lite idéer, lite överanalyseringar om mitt privatliv och om vad jag skall äta till frulle. Men det är väl inget nytt.

Har kanske en helt annan press på mig själv nu när jag har börjat jobba på riktigt. Vill ju vara precis lika bra som alla andra i mitt team nu direkt. Men ibland måste folk påminna mig om att jag har bara jobbat en månad. Jag vill ha 20 års arbetserfarenhet på en månad. Do-able! Skämt åsido, det är kul att lära mig nya saker varje dag. 

Men eftersom min kropp börjar bromsa till så kanske jag också ska chilla lite. Försöka stänga av när jag är hemma. Inte överfundera på saker som inte behöver funderas på. 

Lättare sagt än gjort. But I will try!

 

 

Istället för att ha tipaton tammikuu så gör jag trettio dagar yoga. Adriene Mishler aka. Yoga with Adriene, har som tradition att köra en månads yoga challage varje januari. Det är gratis, som hela hennes kanal. Hon publicerar en video per dag och då man signar up, så plingar det ett motiverande mail för att påminna en. Hon är en helt vanlig människa med roliga kommentarer längs med videon. PLUS att hon har världens sötaste hund och den chilligaste texas dialekten.

Det är inte avancerad eller jätte "ouuuumm" yoga. Utan det är ganska mycket känna efter vad som känns bra. Find what feels good. Hon ger alltid alternativ. En behöver inte vara flexibel eller onaturligt vig. I mean, look at me! Jag kan inte göra en downwardfacingdog som vanliga människor eller röra mina tår. I have no idea what I'm doing men det är skönt och avslappnande så - I do it!

Det bästa är att jag kan göra det hemma. Jag gillar yoga, men inte bland folk. Jag försökte yoga hemma hos E förra veckan men fundera mera på hur jag såg ut i hans ögon än vad jag egentligen gjorde. 

So I do it in my own home!

Det enda man behöver är en sorts yogamatta (handduk, golvmatta eller filt går också), bekväma kläder och YouTube!

Länk till Yoga With Adriene kanalen hittar du här!

 

Nu ska jag knäppa på video nummer 10 - DETOX och försöka varva ner. 

Namaslaying AF!

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com