tammifan det är ju torsdag!

25.01.2018 kl. 18:48

Ni vet den där känslan av lycka och eufori då man gått hela dagen i tron om att det är onsdag och mittiallt inser att tammifan det är ju torsdag? Ungefär samma känsla som när man ser maten komma på en restaurang eller när man äntligen poppar den stora finnen i pannan. 

Den här veckan har gått otroligt fort förbi. Har forfarande samma diskhög som i söndags för jag har inte hunnit diska! Men vem bryr sig om det. Man lägger det i blöt en stund så lossnar det nog. 

Här kommer en liten livsupdate:

Min magkatarr har lagt sig - alltså jag har slutat stressa i onödan på jobbet. Det om något är gör något för humöret!

Vi har bokat resa till Budapest i maj, en longweekend fylld av vin, öl, mat, sightseeing och sjuka fötter. LOVE IT. Hoppas E förstår att börja öva på att ta filosofiska bilder på mig utan att jag vet att han tar dem. #instagramhusband

Jag klarade ynka 11 av 30 dagar yoga. Ingen överraskning, men lite besviken på mig själv. Nåväl, en är väl inte gjord för att yoga varje dag! Däremot har jag sagt upp mitt gym medlemskap och med det hittat ivern att träna. Isn't that ironic?

Jag blev trött på min fula utväxt från min senaste bayalage, bayage, ballaaage eller vad det heter, så gick till RonjaArte och ba henne bleka bort färgen. Nu ser mitt hår renare ut och lite mer som min egen hårfärg. Fattigare i plånboken men lugnare i själen. Btw, Ronja pratar svenska så om du är lika rädd för finska frisörer som jag  - gå dit om du bor i Åbo!

 

 

Jag har köpt en kristalldeodorant som lär ska hålla i evighet! Om den håller bort lukt kan jag inte svara på för är semi-täppt i näsan. You tell me!

Har levt på ägg och smörgås hela veckan, förutom i tisdags då Sofie fixa lyx vegemat åt mig. Har ni sån lyx? Inte räckte det med bara mat, utan gick hem mätt och med 4 nya klädesplagg. De ni! 

Jag trivs så bra på mitt jobb att dagarna går så fort! Så roliga barn och härliga arbetskamrater. Känns som jag drog vinnarlotten! Undrar bara vad jag skall göra efter midsommar. Förslag? Anyone? 


Anyway så är summan av kardemumman är att i morgon är det fredag! 

Det betyder kort dag, LYX dinner date på Kaskis och veckoslut! 

Ha det grejt hörni!

 

CHEERZ!

 

PS. Visst var det kul med en gästbloggare? Nästa vecka kommer det ett nytt inlägg med en ny intressant person som jag skall ha att svara på lite frågor.

I call this - VECKANS BABE!

STAY TUNED!

 

sofia
Kommentarer (2)
Ditt hååååår! L O V E ! Så snyggt!
Marika 25.01.18 kl. 20:23
Taaack Marika <3
27.01.18 17:09
That hair
Silje28.01.18 kl. 22:55

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com