I MISS YOU

03.02.2018 kl. 18:12

 

Idag slog det mig och det slog mig hårt. Mitt i en helt annan diskussion om andra saker så insåg jag en grej. Jag lider av kompis-separations-depression (yes, it's a word made up by me, but it should be a word). I tre och ett halvt år i Åbo har jag aldrig varit ensam. Det har alltid funntits folk här.

Då insåg jag att såklart det är det! Plötsligt sa det klick. Alla har ju försvunnit härifrån. Nästan alla. Innan vi blev klara från skolan och började jobba så var ju alla här. Alla nya och gamla vänner. Jag hade alltid någon kaveri att hitta på saker med, varje dag och varje helg. Men det måste ju vara orsaken bakom mitt konsiga betéende. Jag har varit extra känslig och NEEDY. Jag menar, jag är inte en needy person på det viset. Såklart vill jag ha uppmärksamhet, men vem vill int. Undra på att jag har varit lite nere! Trodde redan nånting slagit slint.

Shit pomfritt - jag saknar ju mina vänner! 

Det hände ju så plötsligt. Allt gick så fort. Så jag har väl inte hunnit processa det före nu. 

Så detta inlägg är tillägnat till alla ni som bor långt bort. Vare sig ni just har flyttat bort eller bara bor i annan stad.

I MISS YOU.

Tur så har jag många inplanerade reunion helger med de flesta. TUR. 

 


On another note: ÅBO PEOPLE - Wanna be my friend? I like plants, dogs, wine and long walks to the food. Interested?

 

sofia
Kommentarer (1)
Samma problem här sedan 2013 då jag blev klar med skolan och alla andra flyttade tillbaka till hemtrakterna... :D Men hey, I'm up för att träffas ifall ensamheten blir too much! Ett glas vin smakar alltid bra... ;)
Q& Victoria03.02.18 kl. 19:54
Joooo, absolut, anytime!!! :D:D
04.02.18 15:36

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com