saker jag tagit förgivet

08.02.2018 kl. 16:49
Ibland vet man inte vad man har före det är ett minne blott. Idag minns jag några grejer jag tagit för givet! Inte stora saker, men ting som man inte uppskattade då man hade det. Here we go! 

 

 

dagens soundtrack: eminem ft. ed sheeran - river


 

 

  • Då jag jobbade på båt och var utklädd som Ville Viking och svetten rann ner från pannan och trodde jag skulle få värmeslag. Nu skulle jag gärna gå omkring som Ville varje dag för att inte frysa ihjäl hemma i min lägenhet. Sover med långärmat, långkälingar och yllestrumpor men vaknar ändå med iskallt fejs och iskalla händer. 

 

  • Tiden innan jag vrickade vristen, sket i fysion och fuckade upp hela benet upp till knät. Det var tider det. Nu slintar man lite på snön känner hur det knakar till i knäskålen. Nätt ställt för en ung kvinna!

 

  • När man måste returnera någonting man beställt och hade bil. Det är dubbelt så jobbigt nu när man måste GÅ med paketet tillbaka till posten när man redan hämtat ut det en gång. SUCK.

 

  • Tiden som studerande då man hade en ledig fredag och inte hade så mycket ansvar för små söta liv. Visst älskar jag mitt jobb, men ibland skulle det vara najs med en timmes lunch på stan utan att någon nyser i min mat eller smetar snor på min ärm. 

 

  • Tiden innan vinterkylan då mitt hår var normalt och inte elektriskt, platt och sorgligt.

 

  • I förrgår då min diskho var tom och mitt kök var rent. Det var skinande tider det.

Hoppas alla har haft en gemytlig vecka hittills! Kom ihåg: 

I morgon är det FREDAG och det tar jag aldrig för givet!

Vad händer på helgen?

 

 

CHEERZ!

 

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com