F.R.I.E.N.D.S

19.02.2018 kl. 19:14

Ah, måndag. Dagen då det känns mer än okej att bara vara i mitt eget sällskap. Hade en produktiv arbetsdag. Kom hem och smällde en ansiktsmask i fejset med hopp om att mina innefinnar på haken sku komma ut. Dushade sedan för att bli varm då det är kallt som själen ute och inne i min lägenhet. Följer med ena ögat med vilka nordiska restauranger som får michelinstjärnor idag och andra ögat på Grey's Anatomy. 

Har haft en härlig helg med mång välbehövda reunions. Med det i tankarna tänkte jag fylla i SEVEN DAYS vänlistan! För mitt liv vore inget liv utan mina pals. Så here we go!

Vänskap för mig är:

Lifvet. Kärlek. Allting. A och O. 

Det bästa med mina vänner är:

Hur olika & äkta de är. Ingen är som den andra men ändå har vi så mycket gemensamt. 

Min(a) äldsta vän(ner):

Sanna & Trine. Going strong since 1991.

En vän jag ringer allt för sällan:

Har nog ganska regelbunden kontakt med de flesta via whatsapp-grupper och skicka-dagliga-memes grupper, så tror inte jag kan svara på det här. Plus att jag ringer inte ofta till folk. You know that! Pratade första gången i teledon med Erik på onsdag. True story.

Men en som jag ringer allt för sällan är nog min mommo!

En vän som finns där i vått och torrt:

Låga iq-chatten & Bästa Bruttorna, Anni, Ia, Lilly för att nämna några! Har så många gamla och nya! Ingen nämnd ingen glömd sägs de, men några vill man nämna. Liksom. Ja, och mamma förstås! Men känner ni er träffade så är det säkert så. 

Min vänskapskrets består av:

Ett mångfald av intressanta, nördiga, sarkastiska & härliga typer med sjuk humor och fina personligheter. 

En god vän har de här egenskaperna:

HUMOR. Ärlighet. Men ändå finkänslighet. Inget filter. God aptit. Gillar alla bilder. Tålamod. Skickar roliga memes. Tar bra bilder från rätt vinkel. Också fula bilder från rätt vinkel. Vet vad som gäller. Kan läsa mellan raderna. Alltså allt!

Så här är jag som vän:

Omtänksam. Lyhörd. Har alltid musik för alla tillfällen. Stödjande. Delar en flaska vin. Reser när det behövs. Skickar memes som passar dig. Alltid där!

Det finaste en vän gjort för mig:

Det första jag kom att tänka på var när jag jobbade på Mallis och en dag i miserabel krapula så dök tre vänner upp på hotellet out of the blue för att hälsa på! Fan det var en fin överraskning. 

Men det finns många fina historier om mina fina vänner! 

En vän som förtjänar extra mycket kärlek idag:

Det är nog Anni - som jobbat så hårt i över ett år på restaurang Jord som idag fått en utmärkelse, en BIB, i Michelinguiden! TAMMIFAN jag spricker just av stolthet! YAAAASSS GURL! YAAAZZZ!


Så en stor high-five till alla mina vänner. 

Ni gör mitt liv livable och skulle inte klara mig en dag utan er! 

 

KRAM!

 

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com