krapula är ett roligt ord

11.03.2018 kl. 17:22

 


Sunday, who diz?

Nyss hemkommen från ett supernajs dygn i hufvudstaden. Det var middag, det var öl och det var sent. Så brukar det gå när vi ses med Anni - and I love it!  Idag mår man som förtjänat och det är väl helt okej.

Anni är nog en superwoman hon. Är så tacksam att ha henne i mitt liv. Vacker är hon också!

 

Jag blir lätt influerad av vad andra gör och säger - som de flesta av oss människor. Så säger flera att en maträtt är god eller en restaurang är bra så vill jag ju pröva. Vi hade bord på The Cock (hehehehe) och jag blev så besviken! Alla bloggare och influencers prisar det här stället och de flesta av Richard McCormicks ställen som Sandros och Yes Yes Yes. Men jag är inte såld alltså. Maten var inte värt pengarna och servicen var konstig.

Tjugotvå eurosar för en räk-ceasarsallad som var mjeh. Vi bäställde bubbel men blev inte frågade hurudan sort utan det kom direkt cava i glaset utan info om vad det var. Så jag ger The Cock (höhö) 2/5 gafflar. De lär ha goda drinkar så det kan jag inte yttra mig om, men jag är nog besviken. Synd! 

Däremot ger jag resten av kvällen 10/5 GT'N, som vi säkert drack. Bandet på Molly Malones var bra och sällskapet lika så. Yrade på hemåt runt 5 och slocknade som ett ljus när huvudet nådde dynan.  Hann också boka in min nästa gäst på bloggen igår i dimman! Stay tuned för det.

Så summasummarum av detta krapulantiska inlägg är:

  • Vi behöver en irlänsk pub i Åbo
  • Mer GT till folket!
  • Mina kompisar är bättre än dina
  • Krapula är ett roligt ord

 

Hoppas ni haft en trevlig helg och har en fantastisk måndag, om det går!

 

CHEERZ

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com