POTTERLESS PODCAST IS MY LIFE NOW

14.03.2018 kl. 20:06

Låt mig berätta en historia om en kvinna i sina fina år som hittade tillbaka till Harry Potter via en podcast. Okej, det är en kort story som handlar om mig själv. Det var jag. Jag scrollade genom spotify och hittade Potterless. Två veckor senare har jag lyssnat genom alla avsnitt som finns hittills och kollat igenom 6/8 filmer (the only marathon I do annually).

End of story.

Potterless you say? En podcast om när en fullvuxen kille vid namn Mike Schubert, läser igenom H E L A Harry Potterserien för första gången. Han tangerar en bok i taget och några kapitel per avsnitt! Han gästas av olika Harry Potter fanatiker, nördar och ja, "experter" som förklarar varför saker händer and so on. Det är underhållande när Mike gör predictions om vad han tror kommer att hända - för oftast är han wayyy off. Bör noteras att Mike bara sett 4½ HP-film och är inte riktigt helt såld från början. 

Han har en behaglig berättar röst och podden är otroligt humoristisk. Tio av fem butterbeers.

För mig - är det som att återuppleva alla fantastiska böcker igen - men som vuxen. Man ser det som på nytt och från en helt annan synvinkel! Helt otroligt - och fortfarande så otroligt jännä!

WARNING - IT IS ADDICTING!!

Jag har fått en handfull med frågor om var man hittar den här underbara podden - och det är var poddar finns! Jag lyssnar via Spotify och den finns garanterat på iTunes också.

Checka out Potterless websidan här

 

WIZARD ON!

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com