Ha du magrat? - och annat måndagsflum.

26.03.2018 kl. 15:45

Nämen sidu hejsan!

Här är jag igen. Kvinnan vars hjärna är mos på vardagskvällar och inte har kapacitet till att formulera vettiga blogginlägg! Det händer inte så mycket i mitt liv annars heller på vardagarna. Lame as I am! Men på helgerna händer det minsann. På fredagen satt jag och binge kolla Grey's Anatomy och putsade mina skor. WILD NIGHT! 

På lördagen var vi ut på öl och då fick jag höra någonting jag hört massor nuförtiden. Att jag har magrat och ser smalare ut. 

Jo, det är alltid kiva att höra. Men det skulle vara kivogare om man skulle ha gjort nånting? Nu tänker säkert alla som är aktiva och jobbar för det - HÅLL KÄFT KÄRRING! I know, så tänker jag också. Men det är så WEIRD! 

Visst är det ironiskt - att man går ner i vikt av att säga upp gym-medlemskapet, av stress och av sömnbrist. Men när man tränar, fokuserar bara på kroppen och äter överdrivet strikt så händer ingenting? Aldrig att en kan hitta en hälsosam balans. 

Interesting this thing called life.

Men ändå för första gången på evigheter så bryr jag mig inte om vad jag ser i spegeln. Jag ser inte alla fel och brister - utan är nöjd med vad jag ser. En helt vanlig kropp. Lite gropar här och där. Min vanliga kropp! 

Tror ändå det krävdes lite paus från träning, kroppshets och speglar från varje vinkel. Har utveckla en helt annan syn på kroppen. Men min knopp behöver lite träning igen känner jag. Stress relief och mental vård liksom. Plus att jag har på känn att denna tillfälliga smalhet kommer ta slut snart och jag kommer att svälla snart. Because such is life!

Så om någon vänlig själ vill laga ett motionsprogram för hemmabruk och utomhusbruk - utan redskap som passar en svag vrist - HÖR NO AV ER! 

 


Så nu skall jag snart iväg till butiken och handla lite ingredienser till födelsedagsmiddag! Inte min födelsedag, men nästan lika bra - det är ju min snygga manfriend Erik som fyller hela tjugosex år! Sidu, nyckeln till att hållas ung är att skaffa en ung karl. Sidu sidu! Han fick stiga upp tidit för att jag ska hinna ge min present före jag for på jobb. En stekpanna och en glasburk full med lappar på potentiella datenights vi ska ha. Vet inte om jag gynnar mer från den än han, men helt kul ändå. Hehe. 

 

Så ha en superb måndag alla filosofiander - så hörs vi någon annan dag. 

 

CHEERZ! 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com