blod, svett och tårar - för en klänning

27.03.2018 kl. 20:22

 


ÄNTLIGEN fick jag hem mitt paket. Vet ni, dehär att beställa från Kina är inte lätt alltså..iallafall inte för över 30 euro. 

Jag beställde en måttsydd klänning från JJsHouse (länk). Skitsnygga klänningar för fancyga fester och bröllop. Det var på två sätt risky business. Ett: den storlek jag beställde är min vanliga klädstorlek och kanske inte en finklänning-från-Kina storlek. Två: Kommer paketet att fastna i tullen och kosta många mera eurosar?

Kan berätta att efter många om och men har jag idag fått hem min klänning - EN DAG före deadline från tullen. DHL är inte att leka med alltså. De kan jämföras med dejten från tinder som bjöd ut dig på dejt men ghostade varje fredag. För så kan jag tänka mig att det känns! Där satt jag hemma i soffan, två fredagar i rad, för att få hem mitt paket som de lovade. Mellan kl. 17-21 satt jag och vänta. Hoppades. Längtade. Men dök det upp? NEJ. 

Visade sig att paketet var fast i tullen för att jag har spenderat för mycket för en vara från Kina. Did not know there was a limit. Så behövde tulla ut den och betala ytterligare tjugo eurosar för det. HOW DOES THAT MAKE SENSE? Säkert en hel del, men ändå inte.

Så idag ringde DHL killen och frågade min dörrkod och tre minuter senare var han här. Så snabba är dom ju när det väl gäller. 

MEN - klänningen passade perfekt med några små undantag vid mitt sk. inte existerande bröstparti. Men det kan lätt fixas. Av en sömmerska - inte av mig .

Så vad är den röda tråden genom min story?

Håll er till WISH och billiga varor om ni skall beställa från Asien - för annars är det bara allt för jobbigt. True story!

 

MOOD.

 

 

PS. har ingen bild på klänningen för vill ju spara den till bröllopet den ska på! Så SORRY, NOT SORRY!

CheerZ!

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com