GLAD PÅSK!

01.04.2018 kl. 13:09

Minns ni när påsken handlade om jesus? Nä inte jag heller. Men vi får fortfarande fyra dagar ledigt, fjädrar och chokladägg - så jag klagar inte. 

När en får två extra lediga dagar så vill en kanske planera in en massa man normalt inte hinner med. Bra så, ungefär så ja mår bäst! Så på fredag åkte jag till 10300 Karis. För vanligtvis är det påskmiddag i Ekenäs hos mamma som gäller, men när dom flög på kvasten till Kanarieöarna så fick nästa i rangen - brorsan - stå för påskmiddagen och joinades av vår kära mommo. Det var gott och sällskapet var hyvvens! Fick dessutom låna en bil på obestämd tid - så körde tibaka till Åbo. 

 

 

Igår var det påskfrulle hos mig, Ikea, Biltema & Jysk och sen blev jag bjuden på hemlagad mat hos Erik. Förutom att maten var utsökt - Killen hade dessutom bakat foccacia bröd och citronmoussekaka-efterrätt! So many hidden talents, I can't even. Det var såå gott och jag somnade så sött i hans famn ungefär fem minuter in i ett The Office avsnitt. Vild lördag kväll!

 

 

Om nån timme skall vi hoppa på bussen och åka till hufvudstaden för lite middag och vin med härliga Anna och Matti (gästbloggare nummer fem). Vi skulle ta med vin och öl - visst ska man inte stressa, men köp nu sen när en, kanske två sommelierer och årets kock -17 skall smaka? Vi gillar vin, men inte är vi finsmakare inte. Men det skall väl gå bra och bli en jäkla najs kväll - vart det än bär oss! 

 

Så hoppas ni har en super skönt påsksöndag eller palmsöndag kanske det heter. 

 


 

BTW! Tänkte köra ett "frågor till Filosofia" inlägg till näst. Så har ni något ni undrar över och vill få reda på eller annars bara har en bra fråga jag kan svara på - skicka på instagram (@fiauster) eller skriv i kommentarsfältet! Har redan fått en hel del så tror det kan bli kul. HÖR AV ER!

 

 

CHEEEEEERZ!

 

sofia
Kommentarer (1)
Tyckte inte mina 3 frågor räckte så måste ställa några till:D
- vilket är ditt favorit träd?
-hoppar du bättre på höger eller vänster ben?
- staket runt ett hus eller häck? Vilket skulle du välja runt ditt hus?
- runt eller fyrkantigt/rektangulärt soffbord?
-favvo tuggis?
Väntar med spänning på dina svar :D
Marika 01.04.18 kl. 18:34

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com