en liten torsdags update om min onsdag!

12.04.2018 kl. 09:24

Tjaba tjena hallå!

Ah, inatt har jag sovit som en stock och drömt jätte tunga drömmar. Sådana drömmar där man blir och fundera på vad som är verklighet då man vaknar. 

Igår va en lång dag, från kl. 05.45-23.45, typ. Men det var en spännande dag - men en lång dag. Känns i kroppen och knoppen idag. Mest i höger ben. Kroppen ÄR INTE LIKA UNGÄR MER liksom. Fyller ju faktist 30 nästa år. 

Men igår var jag först vanligt på jobb, hem via och byta kläder, sedan på arbetsintervju och direkt efter det körandes två timmar till Helsingfors för att se Johan Glans, för att därefter köra två h (eller 1.52 h för att vara noga. Motorvägen var i princi tom och MIN.) hem tillbaka till Åbo. Det roliga är att han uppträder i Åbo idag, så varför in shacki kom hit är ett mysterium! Men det är ju kul att köra och se soliga hesa lite. 

 

 

Stand up komedi är som att äta en fancy sex rätters middag. Gör man det för ofta, känns det inte lika spännande. Jag var på stand up i Åbo förra veckan med Björn, Janne och Nisse - och där skratta jag så det värkte i mungiporna och man skrattade de där ljudlösa "HIIIIIIH" skrattet. Igår var det minst lika roligt, men mitt skratt var inte lika intensivt. Kan bero på en lång dag och spänning i kroppen! 

De var helt olika föreställningar. Johan är mer lite töntig och vanilj. Han har en mer vardaglig humor som man verkligen vågar visa att man relaterar till - medans de andra hade en lite mer råare och snuskig humor som man önskade man inte relaterade till varje gång. Helt olika men ändå lika roliga! Så roligt där folk bjuder på sig själva och kan skratta åt sig själva. Jag skulle ha mycket material till ett eget gig. Men har jag publik? 

Men Johan är ändå så mysigt rolig och äkta att det var nog värt kvällen ändå. För jag fick bekräftelse på att jag inte är den enda som funderat på varför påsken faller på olika datum varje år medans julen alltid består! Why is that? Johan visste inte heller. 

 

 

Idag är ju pre-fredag och i morgon är det FEST! Så ska pumpa upp min energi nu och dra mig på jobb. 

 

Ha en bra dag!

 

CHEERZ!

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com