be kind, be kind, be kind!

24.04.2018 kl. 17:52

 


En liten update: Ed Sheeran har inte kontaktat mig än angående mitt förra inlägg. Tror att han spelar svårfångad nu och ignorerar mig. Men HAH, two can play that game! Så tänker igonrera honom också. Snart så...


Jag är inte den enda som har blivit tagen av nyheten om Aviciis plötsliga död - speciellt efter att man sett dokumentären på Netflix. Jag är inte den enda som blev förbannad och ledsen på ovettigt folk.

Linn Jung, Kugge, Ellen och många fler bloggare har skrivit om Avicii. Hans otroliga talang. Hans briljanta musik. Men vissa har också skrivit om hur man via dokumentären såg hur otroligt jobbigt han hade det och hur sjukt ensam han egentligen var i sitt liv. Ingen som lyssnade på honom när han sa att han inte vill och orkar mera. Folk bara pushade och pushade tills han gick sönder. 

Jag tänkte först skriva ett långt inlägg om hur skit folk behandlade honom och hur jag bara ville stryka hans kind, paja han på ryggen och säga att det är okej att sluta då alla andra inte lyssnade. Men jag tror nästan alla tänker så efter man sett på dokumentären. 

Så jag vill bara tacka honom och dela mitt Avicii minne. Jag kopplar starkt mina minnen med musik. Alla mina erfarenheter i livet har jag kopplat till vissa låtar. Som ett soundtrack. 

Jag minns då Wake Me Up kom ut. Jag bodde på Mallorca den sommaren och det var den sommarens soundtrack. Avicii spelade på BCM och folk var som galna! Varje gång man gick ut - var den låten den som satte igång festen. Den låten fick den mest stela människan att röra på sig och få feelis. Den låten gör mig glad och sentimental. 

Så kommer jag att minnas honom. Han som gjorde låten - som gjorde min sommar den bästa. 

Tack.


Vad är det igen vi måste lära oss av detta? Lyssna på varandra, stöd varandra, se varandra och VAR SNÄLLA med varandra. 

 

KRAM!

(bild: Mallorca 2013)

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com