Separations depression

29.04.2018 kl. 17:15

 

Är påväg mot Åbo nu, efter ett dygn i Ekenäs. Sitter i tåget. Tåg. Känner mig lite tom inombords. Har en släng av separations depression. Lämnade min kompanjon efter mig. 


På den korta tiden vi hade tillsammans hann vi uppleva så mycket. Vi var till Ikea på väsentlig shopping. Vi åkte två gånger till Helsingfors och sjöng högt medan vi seglade på motorvägen. Du var där för mig då jag tappade nerverna på söndagsåkare och röda ljus. Vi skapade ett värdefullt band. 

Som jag förklarade för dig så är inte du bra för mig ännu. Jag behöver inte dig. Så nu blev du kvar vart du hör hemma, för vi passade inte ihop du & jag. Jag vill tacka för den fina månaden vi hade och önskar dig allt fint i världen. Hejdå gråa raketN. 

Livet med bil må vara dyrare och förorenande - men ack så skönt det var en månad. Back to basics med frisk luft, vardagsmotion och släpande av matkassar </3

 

CHEERZ. 

 

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com