ett sorgligt kylskåp

03.05.2018 kl. 18:10

Happy fridge, happy life sägs det. Eller ja, har aldrig hört någon säga det högt men kan ärligt säga att det är ju sant. För vem kan vara ledsen då kylskåpet är fullt med mat? Måste nog säga att det är en helt annan situation i mitt kök just nu. Sad fridge, sad mind. 

Jag såg ett inlägg av @leefromamerica och hennes välorganiserade kyl. 

 

HUR ÄTER HON DET HÄR INNAN DET MÖGLAR BORT?

Gick till min kyl idag efter jobbet för att ta mina rester jag hade kvar. Fick lite ångest efter att man sett bilden ovan. WHAT.

Vet inte hur jag har lyckas med detta. Jag har blivit riktigt slarvig alltså! Jag som altid hade kylen full med mat & snacks och hade ordning & reda. Det var fräscht och näringsrikt. Det var hemlagat och hälsosamt. Förut handlade jag två gånger i veckan och hade alltid en matlista och matplan för veckan. 

Nu?

Jag handlar lite men allt för ofta. Inget enligt en plan utan bara lite för att jag måste ju ha mat. Sad, sad..sad.

I mean:

En sorglig parmesanbit, grynost, en halv zucchini, yosa sport, lite olika drycker och soppor, någon apotekskräm för eksem, guldskumpa och lingonsylt. 

Min fruktskål som alltid hade fräsch och tillgänglig frukt har blivit hem för en torr ingefära, en brun banan, en halv gurka, en massa smulor och en skiva bröd. 

 

BUT, who have I become? Nyt tarkkana. 

Veckans mål: städa, organisera och fylla! 

//men inte bara fylla för att det ska se bra ut, måste ju ha en plan med maten också. 

 

 

Min spis och diskho ser dock ut som det brukar så där har jag inget att kommentera. Tror man ser bordsytan en gång i veckan! Jag gillar att diska, I do! Det är terapeutiskt - men typ bara en gång i veckan. 


Nu tammitusan ska det ske en förändring. Vi kan börja med disken. För vem orkar handla mer idag? Får gnaga på en parmesanbit med banan som efterrätt.

 

BYEEEE

 

 

sofia
Kommentarer (1)
Såg också samma bild och kände samma. Gud vad jag skulle vilja ha det så ????
Ellen03.05.18 kl. 19:31

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer