Ut i värmen nu, man vet aldrig när den tar slut!

14.05.2018 kl. 18:46

 


Att bo i Finland och uppleva sommarvärme redan i maj är en härlighet blandat med stress..ighet. Man får ett starkt behov av att måsta vara utomhus i solen, för man vet aldrig hur länge det varar. Den finska sommaren brukar vara kortvarig så man tvångssitter utomhus och bränner sig för att ta in alla solstrålar som finns. Men nu när det har varit mer än en dag varmt, känns det lite jobbigt för en som inte tål solen så värst bra.

Men sitter jag inte ute när det är fint väder, får jag dåligt samvete. För jag borde ju. Man får även en stor törst efter en kall i solen eller fem lösglassar per dag. För det är bara sommar en dag om året tänker man. Men vad gör man när det förblir varmt? Man blir så förvirrad! Därför började jag träna igen efter min långa paus från gymmet. Måst ju svetta ut glassen, så man kan äta mer!

En sak jag är irriterad på är att det aldrig kan gradvis bli varmt i detta land. Det går från 4 grader till 24 på en dag och sjunker lika fort. Aldrig kan det bli stegvis varmare längs med våren så ens finska och bleka kropp får vänja sig vid lite sol. 

Men man får väl inte klaga. FÖR MAN VET INTE HUR RESTEN AV SOMMAREN BLIR! 

På tal om det - jag kommer ha en sommarmånad totalt ledig! En nackdel med att arbeta som vikarie är att det sällan behövs på dagis över sommaren. MEN, jag kommer fortsätta jobba var jag är igen i augusti. Så det betyder att jag kommer få vara ledig i juli! Ärligt så stör det mig inte det minsta. Hoppas på varierande men varma soliga dagar och massor med budgetvänliga somrigheter att syssla med! Härligt härligt.


Nu ska jag ut och njuta av sommaren en stund, för ni vet. You never know when it's gonna end!

 

CHEERZ!

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com